23. September blir det stor Åpen Finale på Kverneland Golf Tour (Tour Championship). Etter turneringen blir det festbankett på Hjelseng Gård. Sett av dagen og kvelden. Les mer..

Golfbox er allerede åpent for påmelding. Det vil være begrenset antall plasser på turneringen så her gjelder det å være først til mølla.
Hovedpremiene er 4 golfturer til årets medlemstur til Alicante.

Link til golfbox

170417 Kveneland Golftour Logo

Kverneland Bil Tour Championship er finaleturneringen på Kverneland Bil Golf Tour. Kverneland Bil Golf Tour startet 1. uken i mai og går over 20 uker med finale 23. september.

I tillegg til å være finale i årets Kverneland Bil Golf Tour så er det også en separat turnering for dagen. Man trenger ikke å ha delta tidligere i år. Ved påmelding er man automatisk med på begge deler.

Turneringen er åpen for alle.

Etter turneringen vil det være festbankett på Hjelseng gård kl 19:00. Dørene åpner 18:00. (Hjelseng gård ligger på andre siden av hovedvei for hull2) Der bir det servert middag og dessert med drikke, og det kan kjøpes drikke fra baren. I tillegg skal det deles ut premier for dagens turnering, for Kverneland Bil Golf tour, samt for klubbmestere 2017.

Pris for turnering og bankett er 590,-

Greenfee for gjestespillere er 200,-