Nå gjenstår bare finalen av Kverneland Bil Golf Tour 2017

Nå gjenstår bare finalen av Kverneland Bil Golf Tour 2017

I årets siste ordinære runde av Kverneland Bil Golf Tour var det flere runder på 40-tallet. Husk å melde deg på finalen 23. september!

6 spillere presterte over 36 poeng i 20. og siste ordinære runde av Kverneland Bil Golf Tour. Best var debutant Olav Eivind Hatling med 44 poeng. På 2. plass finner vi Gisle Gjønnes med årsbeste og 42 poeng. Tredjemann over 40 poeng var Håvard Wibe med 40 blanke poeng. Gunnar Wærnes og Tor Erik Berbu fulgte på plassene etter med 38 poeng. Sistemann over 36 poeng var Albert Strand med 37 poeng. Hva så med årets høstmester? Det var meget jevnt før siste runde. Lyst til å finne ut hvem som vant, bli med på finalen!

Finalen går av stabelen lørdag 23. september. Finalen er en helt egen turnering med egen vinner. 1. premien er en plass på Stjørdal Golfklubbs tur til Alicante 7-11. november. Samtidig er det finalen på Kverneland Bil Golf Tour hvor man tar meg seg poengene man har tjent opp gjennom året. Også her får vinneren en plass på Stjørdal Golfklubbs tur til Alicante. I tillegg vil det være 2 plasser på klubbturen som vil bli trukket ut blant deltagere på finalen. Påmelding i Golfbox. Finaleturneringen blir etterfulgt av en flott bankett og premieutdeling på Hjelseng Gård.

Fullstendige resultater fra den siste runden, se link nedenfor.

RESULTATER KVERNELAND BIL GOLF TOUR – RUNDE 20

Selv med mye gode scorer, var det notert kun 5 birdier i siste runde. De lykkelige er Gunnar Wærnes, Olav-Kyrre Kaarby, Tore Albert Aalberg, Walther Bjørstad og Terje Bakken. Det betyr at hverken Odd Inge Berg eller Bård Haukland fikk birdier i siste runde. Bård Haukland dro dermed i land tittelen med sine 16 birdier gjennom sesongen.

Se Birdie-Leaderboard nedenfor.

BIRDIE-OVERSIKT

Utgangspunktet for finalen er nå klart. Trond Sæther har best utgangspunkt med 114,4 poeng. Disse poengene tar han med seg inn i finalen. Dersom Trond scorer 36 poeng i finalen vil han ende opp med totalt 150,4 poeng. Bak Trond er det et lite sprang ned til 2. plass som er delt mellom Odd Inge Berg og Frank Møller Nielsen med 109,7 poeng. På 4. plass er det også delt mellom Guri Øfsti Kvalheim og Morten Gjønnes med 109,3 poeng. På 6. plass finner vi den tredje delte plassen på topp 10 listen. Tom og Gry Bendiksen har begge 108,9 poeng. Øivind Ingstad følger på 8. plass med 107,6 poeng, mens Albert Strand og Stig Ole Ludvigsen kompletterer topp 10 listen med hhv 107,1 og 106,3 poeng. Innenfor 10 poeng fra 2. plassen må vi helt ned på 34. plass. 70 spiller har spilt 7 eller flere runder på Kverneland Bil Golf Tour og vil dermed være kvalifisert til å være med i trekningen av en golftur til Alicante. Alle som har spilt 7 runder i løpet av året og deltar på finalen er med i trekningen av en golfturen.
Se fullstendig Leaderboard i link nedenfor.

KVERNELAND BIL GOLF TOUR LEADERBOARD 1-60

KVERNELAND BIL GOLF TOUR LEADERBOARD 61-129

Kverneland Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 23. september. Kvernland Bil Golf Tour 2017 er også «Race to Alicante», hvor vinneren og en tilfeldig trukket får en plass på Stjørdal Golfklubb’s medlemstur til Alicante 7-11. nov.

De som ønsker å melde seg på turen kan sende email til post@stjordalgolf.no.  Se også link for ytterligere informasjon om golftur.  Vinnere som allerede har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet.

Ukens Sitat: “Success in this game depends less on strength of body than strength of mind and character.” – Arnold Palmer

 

Happy Golfing
MOG