Stjørdal Golfklubb inviterer for 3. år på rad til Stjørdal Golf Tour 2017. I år har vi den store gleden å ønske Kverneland Bil som tittelholder for årets Tour. «KVERNELAND BIL GOLF TOUR 2017 – Race to Alicante» starter 1. mai og varer i 20 uker.

Kverneland Bil Golf Tour er en turnering som går gjennom hele sesongen og ligner mye på Race-to-Dubai på Europatouren og FedEx Cup på PGA Touren.  Tour’en avsluttes med en stor finaleturnering (Tour Championship) lørdag 23. september. Som tidligere år blir det bankett og flotte premier på slutten av sesongen. Hovedpremiene er deltagelse på Stjørdal Golfklubbs klubbtur til Alicante 7-11. november.

Deltagelse på Tour’en fungerer ganske enkelt ved at man spiller en 18-hulls golfrunde på Stjørdal Golfklubb og leverer scorekortet i Golf Tour postkassen ved klubbhuset. Det er kun første score i uken som teller. Runden må spilles som Stableford ihht golfreglene (ingen gimmies eller muligans) med markør. Scorekort må være korrekt utfylt, signert av spiller/markør og levert i Golf Tour postkassen ved klubbhuset før søndag kl 1800. Runden bookes i Golfbox av den enkelte deltager og justering av HCP gjøres på vanlig måte i Golfbox. Fullstendig turneringsreglement, se LINK.

Målet er å samle så mye poeng som mulig før Tour Championship. Turneringen starter 1. mai og varer i 20 uker.  De 7 beste scorene  i løpet av sesongen danner grunnlaget til Tour Championship. Tour Championship spilles lørdag 23. september. Oppdateringer, nyheter og leaderboard vil bli publisert på klubbens hjemmeside og Facebookside hver uke. Følg med!

Minst to spillere på Kverneland Bil Golf Tour vinner deltagelse på Stjørdal Golfklubbs klubbtur til Alicante og Mar Menor Golf Resort 7.-11. november. Påmelding til klubbturen kan sendes post@stjordalgolf.no (vinnere som allerede er påmeldt vil få refundert sine innbetalinger). Nærmere informasjon om klubbturen kommer senere.

 

Vennlig hilsen
Styret i Stjørdal Golfklubb