Hei!

Mitt navn er Sivert Sende Skotvold, 29 år og kommer fra Steinkjer. Startet å spille golf på Steinkjer golfklubb i 2000 og har vært medlem på Steinkjer golfklubb, Stiklestad golfklubb og Elverum golfklubb. Startet å instruere på grøntkort-kurs (som det het på den tiden) i 2005 og har vært mer eller mindre fast som pro på Steinkjer golfklubb etter det.

Er utdannet PGA-Professional på høgskolen i Elverum, samtidig som jeg har en treårig bachelorgrad i trenerrollen. Driver for tiden med en mastergrad i idrettsvitenskap ved NTNU i Trondheim og har fordypet meg i aktivitets -og læringsmotivasjon.

Min trenerfilosofi er enkelt sagt «ball i hull, men på forskjellig måte».

Golfskolen

Har god erfaring med et konsept som jeg har kalt «Golfskolen» som jeg tror vil falle i smak Stjørdal golfklubb. Den består av fire økter som dekker: Putting, chipping, jernslag og driver. Tanken bak golfskolen er å skape en bedre forståelse av hva vi gjør og ikke minst hvorfor (basert på golfens geometri). Etter de fire øktene får hver enkelt deltaker en PDF-fil med sammendrag av hver økt, samt øvelser illustrert på bilder og film basert på hver enkelt utøvers behov.

Individuelle protimer

Det er også åpning for å kjøpe individuelle protimer. For at man skal få best utbytte av slike timer er det viktig at man gir seg tid til å trene mellom instruksjonstimene. Siden jeg studerer i Trondheim ønsker jeg at undervisningstimene blir samlet på enkelte dager i uken (er selvfølgelig mulig med unntak).

Medlemstreninger

Temabaserte medlemstreninger kan også tilbys. For å vite hva medlemmene ønsker å lære om / bli bedre på hadde det vært fint å få slike tilbakemeldinger (eksempelvis bunkerslag, pitch, skru ballen, punch i motvind, osv.).

Jeg ser frem til å møte dere.

Golfhilsen
Sivert Skotvold