Aktuelt/Midten

Storeslem for Statoil-spillere i uke 8 av Kverneland Bil Golf Tour

John Hybertsen og Cartsen Sørlie stakk av med ukeseier denne uken med 38 poeng. En uke som ellers ble preget av mye regn, spesielt i starten av uken. Flere har nå spilt 7 eller flere uker og det tetter seg til i toppen.

Mini Ryder Cup senior

Mini Ryder Cup er en Matchplay turnering over to dager mellom Stjørdal G.K Seniors, og Trondheim G.K. Seniors.
Mandag og Tirsdag 19. og 20. juni, for 6 året, ble det utkjempet en innbitt kamp i plaskende regn. Det er stor prestisje, og premien er en miniatyr pokal lik den USA og Europa kjemper om.
Stjørdal vant […]

Bendiksen dobbel på runde 7 av Kverneland Bil Golf Tour

Ukevinner og rett til topps på Kverneland Bil Golf Tour. Tom Bendiksen sørget for en dobbel med sin imponerende runde på 40 poeng.

Evigunge Olav-Kyrre Kaarby slo til

Olav-Kyrre Kaarby var sterkest på runde 5 av Kverneland Bil Golf Tour. Her kledelig i oransje og flankert av gode medspiller fra medlemsturen i 2016.

Medlemstur til Alicante i November

Planlegg høsten allerede nå – Bli med på medlemstur til Alicante (Mar Menor Golf Resort) i November

Full klaff for Guri Øfsti Kvalheim i 4. runde av Kverneland Bil Golf Tour

Guri Øfsti Kvalheim taklet både dårlig vær og et sterkt startfelt på 4. runde av Kverneland Bil Golf Tour.

Kanonrunde for Egil Andreas Vartdal på runde 3 av Kverneland Bil Golf Tour

Mye godt vær, flott bane og mye godt spill på runde 3 av Kverneland Bil Golf Tour. Uken med nasjonaldagen ga tydeligvis en boost på scoren for feltet.

Slår et slag for golf som god trening

(Bladet.no 18.05.2017) Bestefar Tor Erik Berbu har gått Finland på langs på ski mens barnebarn Siri Mæhre Berbu er en av Stjørdals håndballklubbs mest lovende spillere.
Jeg er aktiv golfspiller mens Siri ikke spiller så mye som tidligere. Men hun har en jobb ved proshopen ved banen vår i Stokkhaugan, sier Stjørdal Golfklubbs Tor Erik […]

Stig Ove Ludvigsen tok en knusende seier på runde 2 av Kverneland Bil Golf Tour

En imponerende runde på 40 poeng sikret Stig Ole Ludvigsen seieren foran et kobbel av spillere som deler 2. plass.

Pangstart for Kverneland Bil Golf Tour

Kverneland Bil Golf Tour 2017 er i gang! 58 spiller benyttet anledningen til å starte poengsankingen. Olav Helge Bergemo ble årets første uke vinner med en fin 38 poenger.

Stjørdal Golf Tour blir til KVERNELAND BIL GOLF TOUR

Stjørdal Golfklubb inviterer for 3. år på rad til Stjørdal Golf Tour 2017. I år har vi den store gleden å ønske Kverneland Bil som tittelholder for årets Tour. «KVERNELAND BIL GOLF TOUR 2017 – Race to Alicante» starter 1. mai og varer i 20 uker.

Nyklipt og fantastiske forhold på golfbanen i påsken

Påsken kan absolutt tilbringes på Stjørdal Golfklubb. Banen har aldri sett bedre ut så tidlig på året.

Banen åpner skjærtorsdag kl 10:00

Til alle dere som ikke er dratt på påsketur: Vi åpner skjærtorsdag kl 10:00 :-) Påmelding i golfbox. Dersom det ikke er bemanning i proshop så betales greenfee med Vipps til nr 11716. Greenfee i påsken er 350,-.
Velkommen!

Rangen og 6 hullsbanen åpner lørdag 1.april

Vi åpner rangen og 6 hullsbanen lørdag. Proshop åpner med kaffe og vaffler fra 09:00. Velkommen til rekordtidlig sesongstart!

Godt nærspill – noen tips

Prinsippene som for jernslag er det samme, men flere småjusteringer bør til når du skal pitche og chippe deg inn til green for å redde par.

Nærspill – noen tips

 

Årsmøte Stjørdal Golfklubb 2017

Årsmøte i Stjørdal Golfklubb blir avholdt torsdag 16. februar 2017

God jul og Godt Nytt Golf År

Happy Golfing@Mar Menor

Etter mye happy golfing på dag 2 av medlemsturen har Tone Tangstad overtatt ledelsen.

Nydelig start på årets medlemstur

En perfekt start på årets medlemstur til Mar Menor Golf Resort. 27 grader og strålende sol. Stig Raudeberg har tatt en knapp ledelse i kampen om IC (International Champion).

Vinterforberedelser

Gutta (Svein Moen og Gunnar Trones) gjør klart for siste uke med vintergreener. 18 hullsbanen stenges i siste uke av oktober. 6 hulls banen vil fortsatt være åpen så lenge det er frostfritt.

Hole-in-one for Stig Ole Ludvigsen

4. oktober ble lykkedagen til Stig Ole Ludvigsen. Da slo han et perfekt golfslag på hull 15. Ballen rullet i koppen og jubelen stod i taket.

Stor stemning på Jubileumsturneringen

Etter en fantastisk sesong var 65 golfere samlet til Jubileumsturnering lørdag 24. september og feiring av klubbens 20-års jubileum. Det var en dag med stor stemning og spenning både på banen og banketten.

Turnering 30+ hcp søndag 2. Oktober

Kom og ha det gøy!!!
Alle som har over 30 i hcp er hjertelig velkommen til en morsom dag sammen på golfbanen.
Vi går ut 2. Oktober kl.12:00 og spiller Texas Scramble med tre og tre på lag.
Start avgift på Kr. 50,- pp inkl premiering, kaffe og kaker.
Påmelding på mail til Gry Bendiksen, mail: gryaben@hotmail.com

Nå gjenstår bare finalen!

Da er de ordinære rundene av Stjørdal Golf Tour 2016 ferdig for i år. Tour Championship står nå for døren, 24. september. Mange premier og utmerkelser til de som stiller opp. Tor Eivinn Solli og Kjetil Johannessen ble årets siste ukevinnere

Nest siste runde av Stjørdal Golf Tour unnagjort

Det nærmer seg den store finalen i Stjørdal Golf Tour. Forrige uke ble nest siste runde unnagjort og denne uken er siste ordinære uke på Tour’en. I finaleuken er det ikke mulig å levere inn score så denne uken er siste sjanse til å forbedre stilling. Før siste runde er det spilt 950 runder. […]

Guri 70 år!!

Vår egen damespiller og gode medhjelper Guri Kvalheim, forøvrig en av Stjørdals sprekeste damer, fyller 70 år!!  Dagen ble feiret med inviterte gjester til jubileumsturnering. Vi gratulerer med den store dagen!

Årets beste brutto-runde av Bård Haukland

Bård Haukland stjal de fleste overskrifter i runde 18 av Stjørdal Golf Tour. Med en runde på 70 slag, gikk han en under banens par og samlet opp 41 poeng. 3 birdier rullet også i koppen i løpet av runden.

I en uke preget av mye dårlig vær og årets dårligste score for feltet, smelte […]

Hva skjer lørdag 24. september?

24. September blir det stor Jubilumsturnering og Finale på Stjørdal Golf Tour (Tour Championship). Etter turneringen blir det festbankett på hull 19. Sett av dagen og kvelden.

Høst-tilbud medlemskap Stjørdal Golfklubb

Fra og med 22. august vil det være tilbud på medlemskap i Stjørdal Golfklubb

3-delt første plass i runde 16 av Stjørdal Golf Tour

3 spillere delte første plassen i runde 16 av Stjørdal Golf Tour. Pål Myhre, Bjørn Baardsen og Morten Gjønnes spilte alle på onsdag og fikk 40 poeng i nydelig vær og spilleforhold.

Eagle nummer 4 på Stjørdal Golf Tour 2016

Andre Kirknes sørget for eagle nummer 4 på Stjørdal Golf Tour 2016. Etter å senket innspillet på hull 7, kunne feiringen starte for Andre. Runde 15 var ellers preget av varierende værforhold og årets dårligst snitt score for feltet. Debutant Karl Egil Bechmann leverte imidlertid strålende med 41 poeng og ble ukesvinner.

Feriegolfen er over og Gunnar Erik Wærnes beseirer et sterkt felt

Feriegolfen er definitivt forbi på Stjørdal Golf Tour. Gunnar Erik Wærnes leder an et sterkt felt med en flott runde på 41 poeng. Denne uken var også årets beste birdie-uke med tilsammen 24 birdier.

Rune Skotvold slo til med 44 poeng i runde 13 av Stjørdal Golf Tour

Mye godt spill i runde 13 av Stjørdal Golf Tour. Rune Skotvold sørget for sesongens nest beste poengsum med sin sterke 44 poeng og ble dermed ukens vinner. Er dette starten på høstjakten på Stjørdal Golf Tour?

Feriegolf preger Stjørdal Golf Tour’s runde 12

I en feriepreget uke på Stjørdal Golf Tour var det Steinar Øksenvåg som benyttet anledningen til å stikke av med ukeseier. En god runde på 38 poeng var det som krevdes denne uken.

3. plass i Lag-NM 2. div for SGK Herrer

Etter en tett kamp med Mjøsen om 2. plass ble det til slutt 3. plass på Stjørdal Golklubb i Lag-NM 2. div. Mjøsen gikk foran med minst mulig margin.

Første HOLE-IN-ONE på Stjørdal Golf Tour

Stig Raudeberg sto for rundens prestasjon når han med sitt 8-jern slo ballen rett i koppen på hull 15. Dette var Stig’s første hole-in-one. Stjørdal Golfklubb gratulerer. Ukens vinner ble Stig Ole Ludvigsen med en strålende runde på 40 poeng.

Stjørdal Golfklubb kan nå tilby VIPPS betaling

Stjørdal Golfklubb kan nå tilby betaling via VIPPS. Klubbens nummer VIPPS nr er 11716.

Halvspilt sesong på Stjørdal Golf Tour

10 runder er spilt på Stjørdal Golf Tour og sesongen er dermed halvspilt. Fortsatt er det 10 runder igjen før Tour Championship, så her er det mange muligheter til klatring oppover Leaderboard’en. Ukens vinner ble John Hybertsen med en solid runde på 38 poeng.

Kun 3 spillere lurte seg over 36 poeng denne uken. Foruten John […]

Klubbtur til Mar Menor Golf Resort

Stjørdal Golfklubb har også i år den store glede av å invitere alle medlemmer på golftur til Mar Menor Golf Resort 1-5. november 2016.

Torgeir Skirstad med super-runde i 9. omgang av Stjørdal Golf Tour

Torgeir Skirstad vartet opp med festgolf denne uken og stakk av med ukens beste på Stjørdal Golf Tour med 42 poeng. To av klubbens styrerepresentanter fulgte også opp med gode runder. Albert Strand og Morten Gjønnes innkasserte hver sin 39-poenger.

Tone Tangstad med Eagle på runde 8 av Stjørdal Golf Tour

Tone Tangstad stod for ukens prestasjon på Stjørdal Golf Tour. Tone presterte å sette innspillet på hull 7 til en fortjent Eagle og en saftig 5-poenger på scorekortet. Gratulerer så mye til Tone.

Stig Raudeberg utklasset feltet i 7. runde av Stjørdal Golf Tour 2016

7 runder av årets tour er gjennomført. Med de 7 beste ukene som tellende på Tour’en, kan noen begynne å stryke sine dårligste runder fra neste uke. Hele 13 uker gjenstår av Tour’en så her er det sjanser for alle. Ukens spiller ble Stig Raudeberg som med sine 43 poeng utklasset feltet og overtok ledelsen […]

Dameskiltene er oppgradert

Skiltene på dametee var slitt av vær og vind. De er nå blitt oppusset og oppgradert med ny dekor. På bildet har vi nytt skilt på hull 8. Stor takk til seniorene som har bidratt med jobben og også gjort skiltene attraktive for eksisterende og nye sponsorer!

Nye slope tabeller for Stjørdal Golfklubb

Solen skinner på Stjørdal Golf Tour

Med strålende vær og gode spilleforhold var det mange som benyttet anledningen til å svingen køllene denne uke. Av 50 spillere denne uken var det Per Gjerdevik som ble ukens vinner med sine 42 poeng. Denne uken rundet vi også Tour spiller #100. Egil Gartland ble spiller #100 på Stjørdal Golf Tour 2016.

Resultater Stjørdal Golf Tour – Runde 4

Sterke runder av Gunnar Erik Wærnes og Trond Sæther sikret seier i runde 4 av Stjørdal Golf Tour. Med 42 poeng knuste de resten av de 54 spillerne på denne ukes utgave av Stjørdal Golf Tour. 95 spiller har så langt spilt på Tour’en. Hvem blir spiller #100 på Stjørdal Golf Tour 2016?

Flere vil begynne med golf

Stjørdal Golfklubb har plass til mange nye golfere. Pro Ola Rasum vil kjøre 12 timers nybegynnerkurs over 3 dager under sesongen. Klubben har tilbud til disse hvor barn opp til 12 år betaler 500 for kurs og medlemskap med fritt spill på banen første året. Ungdom opp til 19 år betaler 1.495,- og voksne […]

Reidar Herre vant DnB turneringen

Reidar Herre fra Byneset Golfklubb vant DnB sin sponsorturnering i flott vårvær i dag. Rita Berre og Kjell Ove Johnsen begge fra Trondheim Golfklubb tok 2. og 3. plassen. Beste fra Stjørdal ble Joachim Engan på 5. plass med 36 poeng, 2 poeng bak Herre. På hull 10 var det arrangert nervepirrende utslagskonkurranse mot […]

Resultater for runde 3 av Stjørdal Golf Tour

Resultatene for runde 3 av Stjørdal Golf Tour er klare. 43 deltagere i 17. mai uka og 5 spillere over 36 poeng. Ukesvinner ble Steinar Øksenvåg med 40 poeng. Steinar topper også Leaderboarden etter strålende vårspill. Holder det gjennom hele sesongen?

Stjørdal Golfklubb i Scan Magazine

Stjørdal Golfklubb figurerer denne månedene i Scan Magazine som «Top three golf destinations in Norway». Se artikkel.

Eagle på runde 2 av Stjørdal Golf Tour

Ukens prestasjon på Stjørdal Golf Tour stod Ottar Bjørnbeth for. Ottar presterte å få en EAGLE på hull 9. Overlegen ukesvinner denne uken ble Morten Resell med 45 poeng og en solid nedskriving.

Telnes vinner av åpningsturneringen

Årets åpningsturnering ble vunnet av en opplagt Pål Ragnar Telnes fulgt av Mikael Saasen på andreplass og Bjørn Michaelsen på tredjeplass. Turneringsformen var flaggturnering og Pål Ragnar hadde slag igjen etter 18 hull og var den som kom lengst på den andre runden. Takk til banemannnskapet som hadde satt opp en innbydende bane.

Rekorddeltagelse på første runde av Stjørdal Golf Tour 2016

Første runde av Stjørdal Golf Tour 2016 ble spilt med rekorddeltagelse. Hele 63 spillere benyttet anledning til å nyte det fine vårværet i Trøndelag. Årets første ukevinnere ble Torolf Christensen og Martin Wikmark med hele 43 poeng.

Åpningsturnering søndag 15. Mai

Årets åpningsturnering går av stabelen søndag 15. Mai. Spilleformen er flaggturnering. Du får utdelt et flagg ved registreringen. Dette tar du med deg i bagen og setter ned der ballen ligger etter at du har slått alle dine mottatte slag.  Det er viktig at score registreres og at du har kontroll på hvor mange […]

Stjørdal Golf Tour 2016

  Også i år vil Stjørdal Golfklubb ha en gjennomgående turnering gjennom sesongen. STJØRDAL GOLF TOUR 2016 starter 2. mai.

Årets første HIO

Tone Tangstad gjorde hole in one i dag på hull 6 på årets første seniorturnering. Vi gratulerer med esset!

Headpro klar for ny sesong

Stjørdal Golfklubbs headpro, Ola Raaum, er klar for en ny sesong.

Stjørdal Golfklubb 20 år

  Fredag 11. mars 2016 har Stjørdal Golfklubb eksistert i 20 år. Om ikke lenge står en ny golfsesong for døren med mange jubileumsaktiviteter.

Årsmøte Stjørdal Golfklubb

Årsmøte i Stjørdal Golfklubb blir avholdt torsdag 18. februar.   Dokumenter til årsmøtet er publisert.

God jul og godt nytt år

God jul og godt nytt år ønskes til all golfspillere. Med en snill vinter regner vi med baneåpning mindre enn 4 måneder etter julaften.

Flott bankett og premieutdeling på Intercontinental Hotel Mar Menor

Den tredje spilledagen på klubbturen ble avsluttet med en flott bankett og premieutdeling på Restaurant Nomad på Intercontinental Hotel Mar Menor.

Stjørdal Golfklubb’s Internasjonale Klubbmester kåret på en spennende finaledag

Stjørdal golfklubb’s første internasjonale klubbmeste ble kåret på Alhama Singature Course rett utenfor Murcia. Albert Strand stakk av med seieren etter overbevisende spille på finalerunden.

Resultater fra andre dag av medlemsturen til Mar Menor

Andre spilledag av medlemsturen til Mar Menor ble gjennomført under meget vanskelige spilleforhold. Vinden var så sterk at ballen såvidt ble liggende i ro på greenen. Scorene gjenspeiler selvfølgelig dette. Men det viktigste av alt, humøret har aldri vært bedre og nå ser vi fram til finaledagen.

Første dag av medlemsturen gjennomført i strålende vær

Første dag av medlemsturen til Mar Menor ble gjennomført på en strålende norsk sommerdag. Vind og vanskelig bane førte til noe lavere score enn vi er vant til på Stjørdal Golfklubb’s bane. Det har vært en fantastisk golfdag med mange uforglemmelige øyeblikk.

Program for medlemsturen til Mar Menor Golf Resort

Selv om den første snøen har kommet på golfbanen vår er ikke golfsesongen helt over for 24 heldig SGK-golfere. Medlemsturen til Alicante (Mar Menor Golf Resort) står for tur i uke 48. Fullstendig program for turen er nå klart. Lyst på en titt? Følg også med etter hvert som resultatene tikker inn i de forskjellige […]

Høststemning på golfbanen

Senhøst er ofte en trist tid for en helfrelst golfspiller i Norge. Banen stenger og det føles som en evighet til vi igjen ser grønne fairwayer og kortklipte greener. Men høsten byr på fine farger og flott lys. Så mens vi gjør klar køllene for vinterlagring og begynner febrilsk å lete i kataloger som frister med […]

Siste spilledag på hovedbanen er søndag 25. oktober

Det går mot kortere og kaldere tider på våre breddegrader. For å forberede banen og gresset til vinteren vil hovedbanen stenge mandag 26. oktober. Banen vil være åpen for spill hele helgen, så benytt anledningen til å få en siste runde på banen før vinteren.

2 siste plasser ledige på golfturen til Alicante.

Etter sist helgs avslutningsturnering hvor to heldige vinnere vant golftur til Alicante, er det klart at vi har to ledige plasser til denne turen. Til en meget gunstig pris kan du sikre deg noen varme og morsomme golfdager i November. Se link og program nedenfor for nærmere informasjon.

Albert Strand ble Stjørdal Golfklubb’s første Tour-vinner

Den første vinner av Stjørdal Golf Tour ble kåret ifm avslutningsturneringen 10. oktober. Etter 19 ukers golfspill og intens poengjakt ble det hele avgjort i den store finalen. I den meget jevne bataljen var det til slutt Albert Strand som stakk av med seieren under flotte spilleforhold.

AVSLUTNINGSTURNERING OG FESTBANKETT LØRDAG 10. OKTOBER

Sola skinner og «Roar» har forlatt oss. Avslutningsturnering og Festbankett blir lørdag 10. oktober.

Stillingen er klar før finalen av SGK Golf Tour 2015

Den ordinære sesongen på SGK Golf Tour 2015 er nå over og stillingen før finalen er klar. Denne uke blir derfor en treningsuke for å lade opp til den store finalen lørdag 10. oktober. «Roar» har passert og det meldes om flott spillevær hele uken. Husk alle må selv melde seg på Avslutningsturneringen. Les mer […]

Avslutningsturnering utsatt pga ekstremværet «Roar»

På grunn av ekstremværet «Roar» som er ventet inn over Trøndelag ila torsdag/fredag, blir avslutningsturneringen og festbanketten utsatt.

Det gjøres nå vurderinger ift ny dato. Ny informasjon vil bli sendt pr email til alle medlemmer.

STOR AVSLUTNINGSTURNERING OG FESTBANKETT PÅ HULL 19

Etter en fantastisk sesong for Stjørdal Golfklubb har styret den store ære av å invitere til en fantastisk golf-fest. Her blir det mye golf, god mat, godt selskap, god stemning, underholdning og flotte premier.  

Status Quo etter 18 runde av SGK Golf Tour

Status Quo på toppen Leaderboard’en etter 18. runde av SGK Golf Tour 2015. Avslutningsturneringen (Tour Championship) står nå for døren, 2. oktober. Skjebne-fredagen hvor alt vil avgjøres. Turneringen er en egen turnering med egen premieutdeling hvor alle stiller likt, samtidig er turneringen finalen på SGK Golf Tour 2015 hvor årets spill er utgangspunktet for turneringen.  Husk, […]

Stor interesse for medlemsturen til Alicante – Kun 2 plasser igjen

Nå begynner det å haste dersom du ønker å være med på GOLFTUREN TIL ALICANTE i november. Kun 2 ledige plasser igjen. Så har du lyst til å forlenge golfsesongen og avslutte året med spill i varmere strøk på flotte baner, er det bare å hive seg med. Masse golf og moro å se […]

Endringer på toppen av Leaderboard’en etter runde 17 av SGK Golf Tour

Bevegelser på toppen av Leaderboard’en etter 17. runde av SGK Golf Tour 2015. Etter mange uker på toppen av Leaderboard’en, måtte Odd Inge Berg finne seg i å ta ett steg ned etter runde 17. Hvem klarte å overliste den stødige og gode Odd Inge? Kun 12 dager igjen til skjebne-fredagen 2. oktober.

HCP 30+ Turnering

Søndag 27.september har du sjansen til å delta i en uhøytidelig turnering på banen vår. Denne turneringen er en spesiell invitasjon for dere som har gått kurs i år og de som har over 30 i HCP.

Sponsorturnering lørdag 19.9

Årets store sponsorturnering arrangeres lørdag 19. september. ShotGun start kl. 1400!

Kun 8 plasser ledig på medlemsturen til Alicante

16 av 24 plasser er nå booket av medlemmer og sponsorer. Det betyr at det er kun 8 plasser igjen. Har du lyst på en pakke med masse golf og moro til en utrolig lav pris. Ikke nøl, meld deg på. 24-28. November flyr vi til varmer strøk . Denne turen passer for alle uansett handicap […]

Birdie show og tangering av årets laveste brutto score på 15. runde av SGK Golf Tour

Mye bevegelser og klatringer i toppen av Leaderboard. Den 15. uken i Tour’en så også rekord i antall birdier på en runde, hele 5 stk. I tillegg var det tangering av årets lavestes brutto-score på 72 slag. Var det samme person som stod for denne prestasjonen?