Stjørdal Golfklubbs herrelag spilte denne helgen lag-NM 2. div på Elverum Golfklubb denne helgen

(Bildet fra venstre: Arnfinn Mollan, Albert Strand, Bård Haukland, Andreas Kjeldstad Berg)

Det ble en tung start på helgen for Stjørdal Golfklubbs herrelag. Lørdag startet med den vanskelige spilleformen foursome (annenhvert slag). Andreas Kjeldstad Berg og Arnfinn Mollan kom inn på 90 slag mens Bård Haukland og Albert Strand leverte en runde på 86 slag. Med totalt 176 slag holdt dette til 10. plass av 11 lag etter første runde. 19 slag bak lederlaget.

Lagkaptein Bård Haukland hadde troen på de samme lagkombinasjonene til andre runde som første runde. I andre runde hvor spilleformen var fourball satt spillet mye bedre.  Andreas/Arnfinn vartet opp med storspill første 9 og lå på -2 ved runding etter en eagle, en birdie og en bogey. Back-9 ble tøffere og etter en uheldig double-bogey på det siste par 5 hullet ble det til slutt 75 slag (+3). Bård/Albert åpnet også godt og lå på -1 ved runding, men som for Andreas/Arnfinn ble det tyngre på back. Dermed endte også Bård/Albert på 75 slag. Resultatet for runde to ble en delt 5. plass, kun 3 slag opp til lederlagene Hafjell og Eiker. Dermed ble det en 9. plass etter dag 1, 22 slag bak Hafjell.

Single-matchene søndag endte med følgende resultater for Stjørdalsspillerne. Bård gikk på 83 slag etter å tatt en McIlroy på hull 7, en 8-er på par 4 hullet. Andreas leverte 85 slag, mens Arnfinn og Albert gikk begge på 90 slag.

Sluttresultatet ble dermed 9. plass til slutt, 40 slag bak vinnerlaget Hafjell. Se resultater nedenfor.