Restene av den tropiske stormen «Dorian» ser ut til å gjøre seg gjeldende i lang tid fremover med svært dårlige og våte værutsikter.

Dette gjør at vi nå må utvise større forsiktighet på banen vår fremover. Det vil derfor bli innført restriksjoner imot bruk av Golfbil/el sparkesykkel dersom været blir så dårlig som meldt, det kan også bli aktuelt med midlertidig stenging av 18 hullsbanen.

Alle som kjører på banen, både private golfbiler/brett og utleie PLIKTER Å sjekke med proshop før de kjører ut om slike kjøretøy kan brukes den aktuelle dag. Det vil også bli satt opp skilt på tee 1 og 10 når bil/brett/kjøretøy ikke kan benyttes. Folk med legeerklæring er unntatt.

Stengning green nr 9.:De fleste greener viser nå klare tegn på å komme seg, men noen er fortsatt ikke bra. Greenen hull 9 er den har fått mest skade og dette kombinert med været gjør at vi stenger denne for ordinært bruk for resten av sesongen for å sikre at den kommer seg mer før vinteren kommer. Dette er selvsagt beklagelig men nødvendig. Provisorisk green er ordnet. Green 9 vil dog være åpen på en par av de siste store turneringene.

Styret