Pink Cup er et samarbeid mellom Kreftforeningen, norske golfklubber og NGF, hvor inntektene fra turneringen og andre aktiviteter er øremerket brystkreftsaken.

Meld deg på årets turnering i golfbox nå! Oppfordrer spesielt menn til å melde seg på !

Formålet med golfturneringen er først og fremst å samle inn penger til brystkreftsaken. Årlig rammes ca. 2 800 kvinner i Norge av brystkreft. Takket være forskningen overlever stadig flere. To av tre kvinner som får brystkreft blir friske igjen, og stadig flere lever lenge med diagnosen. Videre forskning er nødvendig for å redde enda flere. Mange personer er berørt av kreft, enten som pasient, pårørende, venn eller kollega. Pink Cup er en fin anledning til å vise engasjement og omtanke for de mange som rammes.

Startkontingenten går uavkortet til formålet. Deltagerne står fritt til å betale en høyere startkontingent, enn kr. 200,-, som direkte støtter saken.

Vi håper at Pink cup kan bli en av de store turneringene i klubben som alle bare må bli med på.  Alle kvinner og menn oppfordres til å delta, etablerte golfspillere og nybegynnere. Alle kan være med – og samtidig bidra til en god sak.

Vi håper på ny innsamlingsrekord i år, til et formål som berører mange av oss!  

Årets premiebord er rekordstort hvor en av premiene er en weekend for 2 i Superiorrom på nye Britania Hotel, med frokost i ærverdige Palmehaven, og hvor inngang til spa og fitnes er inkludert.

Velkommen!