Etter en tett kamp med Mjøsen om 2. plass ble det til slutt 3. plass på Stjørdal Golklubb i Lag-NM 2. div. Mjøsen gikk foran med minst mulig margin.

Lag NM 2. div ble i år arrangert 16-17. juli på Stiklestad Golfklubb. Etter lørdagens Foursome (85, 85) og Fourball (72, 80) lå Stjørdal på 3. plass, 10 slag bak ledende Stiklestad og 4 slag bak Mjøsen som lå på  2. plass. Med score på 77, 79, 85 og 93 på søndagens singlerunder var Mjøsens 4 slag spist opp. Stjørdal og Mjøsen sto dermed helt likt etter spillet var ferdig. Mjøsen gikk foran og  fikk 2. plass på bedre 4. singelrunde enn Stjørdal. De 2 beste rykket opp til 1. div. Dermed ble det ikke opprykk for Stjørdal i år.

På laget til Stjørdal spilte Head-pro Ola Raaum, Endre Hjelseng, Tord Leth-Olsen, Odd Inge Berg og Joachim Engan.

«Totalt sett må vi si at vi er fornøyd, men sitter igjen med følelsen av at vi har veldig lite flyt i forhold til våre spillerpartnere. Vi bruker litt for mange putter på raske greener. Vi bruker like mange slag som Mjøsen gjennom turneringen, men kommer på 3 plass fordi deres fjerde singelrunde er bedre enn vår.», sier Head-pro Ola Raaum.
Stjørdal var også påmeldt med damelag. Dessverre var det ingen andre damelag som stilte i år, så derfor ble det ikke noe NM-spill på våre damer i år.