Årets vårmester kåret og ny TOUR brutto-rekord

Hjem/Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter/Årets vårmester kåret og ny TOUR brutto-rekord

Årets vårmester kåret og ny TOUR brutto-rekord

Begivenhetsrik uke på Nardo Bil Golf TOUR.

NB! Melding fra styret. Fristen for betaling av deltageravgift til Nardo Bil Golf TOUR er utsatt til 14. juli. Alle som ønsker å ha med seg opptjente poeng videre må betale innen 14. juli.

Med godværet kom godspillet. 8 spillere krysset 36 poeng og sikret seg gode nedskrivinger av handicap (HCP). Ola Raaum stod imidlertid for ukens prestasjon. Men en brutto-score på 67 slag satte han ikke bare ny TOUR rekord men tangerte også sin egen bestenotering. 67 slag er fire slag bak banerekorden som fremdeles holdes av Lars Martin Berg og Elias Bertheussen med 63 slag. Se scorekortet til Ola nedenfor.

Med 3,8 i HCP ga denne scoren en poengsum på 44 poeng og soleklar ukevinner i runde 10 av Nardo Bil Golf TOUR.  Nytt HCP for Ola er nå 3,0 som gir 3 mottatte slag fra gul tee. «Solid i dag også, med kun 2 missete green. En trist og lei 3-putt på hull 17 (kjente på nervene) hindret personlig rekord», kommenterer Ola etter runden.  Tone Tangstad leverte også en kjempebra runde med 41 poeng. Rune Skotvold og Albert Strand deler tredje plass med 39 poeng. Øvrige nedskrivinger er : Bjørn Skogan (38p), Morten Gjønnes (37p), Trond Sæther (37p) og Geir Vaadal (37p).

UKENS RESULTATER NARDO BIL GOLF TOUR

Det florerte med birdier denne uken. Hele 24 stk i tallet. Ola Raaum sto for 5 stk på sin 67-runde. Odd Inge Berg, Morten Gjønnes, Rune Skotvold og Rolf Olofsen hadde 2 stk hver. 11 andre lyktes å innkassere en birdie. Med sin birdie-bonanza er nå Ola på toppen av birdie-tabellen med 11 fulltreffere. Arnfinn Mollan og Andreas K. Berg følger på de neste plassen med hhv 7 og 6 birdier.

BIRDIE-OVERSIKT

På toppen av sammenlagtlisten holder Bente Gjerdet fortsatt stand med 97,3 poeng. Rett bak følger Trond Sæther med 96,9 poeng. På tredje plass finner vi Tone Tangstad med 96,0 poeng. Ettersom runde 1-3 ble kansellert er det bare 7 runder som er spilt på årets TOUR. 7 runder er imidlertid det som teller på sammenlagtlisten. Det betyr at de aller ivrigste kan begynne å stryke sine dårligste uker framover. Trond og Tone hadde gode runder på hhv 37 og 41 poeng mens TOUR-leder Bente Gjerde noterte seg for 30 poeng. Bente holdt imidlertid unna og ble årets vårmester. Kun 1 poeng skilte Bente og Trond når alle slag var slått i vårsesongen, mens Tone var 3 poeng bak. Se topp-10 listen for årets vårmester nedenfor. Pål Myhre som lå rett bak Bente før denne runden spilte ikke og havnet dermed et stykke ned på listen. Gratulerer til Bente som årets vårmester. Premiering skjer ved finalebanketten 28. september.

 

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

2 uker gjenstår av kvalifisering til Lag-NM Senior. Her teller de 4 beste brutto-rundene fram til og med runde 12. Se linkene nedenfor for stillingen i kvalifiseringen for herrer og damer.
I Lag-NM Senior herrer stiller Stjørdal Golfklubb med 2 lag i 3. div. som spilles på Stiklestad GK 17-18. august. I Lag-NM Senior damer har vi et lag i 2. div som spilles på Hakadal GK og et lag i 3. div som spilles på Stiklestad GK. Se stillingen i kvalifisering nedenfor.

LAG-NM KVAL SENIOR HERRER

LAG-NM KVAL SENIOR DAMER

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 28. september med flotte premier. I likhet med Trimpoeng Explore Stjørdal har styret i år vedtatt at det skal være en symbolsk deltageravgift for TOUR’en. Kr 200 for medlemmer og nytt av året, ikke-medlemmer kan også delta for Kr 500. Ved innbetaling før 14. juli får du med deg alle poengene du har hentet. Ved betaling etter 14. juli får du kun med deg poengene fra betalingsdato. Vær med å støtt Stjørdal Golfklubb gjennom Nardo Bil Golf TOUR.

Score til Nardo Bil Golf TOUR hentes direkte fra golfbox.
For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og huke av «Melding til medspiller» og skrive inn «Golf Tour» og «Navn på deltager» i tekstfeltet. Epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no» legges i epost-feltet.
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

Ukens sitat: “Of all the hazards, fear is the worst» – Sam Snead

Happy Golfing
MOG

 

 

By |2019-07-15T14:23:34+00:00juli 15th, 2019|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Årets vårmester kåret og ny TOUR brutto-rekord