Feriegolf preget Nardo Bil Golf TOUR i en uke med Lag-NM og The Open.

I en uke med Lag-NM for Stjørdal Golfklubbs herrelag og The Open på TV, var det feriegolf som preget vår hjemlige TOUR. Stjørdal Golfklubb gratulerer Shane Lowry med utklassingsseier i The Open. Kun 4 spillere med score over 36 poeng i runde 11 av Nardo Bil Golf TOUR. Ola Raaum ble ukevinner for andre uke på rad med en ny runde under par og 41 poeng. Odd Inge Berg og Sander Helgesen fulgte på de neste plassene med 39 poeng. Morten Wikmark var fjerdemann over 36 med sin 37-runde.
67 spillere har nå betalt for årets TOUR-kort. Det er fortsatt ikke for sent å være med på Nardo Bil Golf TOUR. Bare betal startavgiften i pro-shop og bli med. Det er fortsatt 9 ordinære uker igjen før finalen. De 7 beste ukene er tellende i finalen.

UKENS RESULTATER NARDO BIL GOLF TOUR

Selv om det ikke var så mange gode score, florerte det med birdier. 24 stk er delt årsbeste for feltet og vitner om at greenene nå begynner å bli veldig fine. Ola Raaum hadde nok en gang 5 stk på sin 69-runde. Odd Inge Berg og Morten Wikmark hadde 3 stk hver. Roar Størset hadde 2 stk. Torstein Skulbørstad, Sander Helgesen, Stephen Baxter, Guri Kvalheim, John Kulsetås, Bengt Klefbom, Tore Albert Aalberg, Steinar Øksenvåg, Bård Haukland, Roger Hansen og Gunnar Wærnes hadde en hver. Ola har nå en solid ledelse i birdie-racet.

BIRDIE-OVERSIKT

På toppen av sammenlagtlisten har nå Arnfinn Mollan igjen overtatt ledelsen etter at han fikk bokført sin sjuende runde. Han har nå en komfortabel ledelse, 6,9 poeng foran Gry Bendiksen. Gry passerte Bente Gjerdet ettersom Bente hadde spillefri denne uken. Flere spillere lurer lengre nede på listen med gode scorer men som ikke har fått inn sine 7 runder. Ukens vinner Ola Raaum har bl.a. en meget god serie gående.

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

Kun 1 uke gjenstår av kvalifisering til Lag-NM Senior. Her teller de 4 beste brutto-rundene fram til og med runde 12. Før den siste uken har vi følgende lagsammensetninger:
Herrer Senior 1 – 3. div Stiklestad
– Odd Inge Berg
– Albert Strand
– Arnfinn Mollan
– Morten Gjønnes
Herrer Senior 2 – 3. div Stiklestad
– Roger Hansen
– Gunnar Wærnes
– Stig Arve Bjørkås
– Tom Bendiksen
Damer Senior – 2. div Hakadal
– Tone Tangstad
– Guri Kvalheim
– Bente Gjerdet
– Gunfrid Dybvad
Damer Senior – 3. div Stiklestad
– Anne Gundersen
– Marit Adserø Stokke
– Gunhild Løkken
– Viola Nyeng Svendsen
Mye kan fortsatt endre seg i den siste kvalifiseringsrunden. Se linkene nedenfor for stillingen i kvalifiseringen for herrer og damer. Ta kontakt med Lag-NM Senior koordinator Gunhild Løkken for nærmere informasjon.
I Lag-NM Senior herrer stiller Stjørdal Golfklubb med 2 lag i 3. div. som spilles på Stiklestad GK 17-18. august. I Lag-NM Senior damer har vi et lag i 2. div som spilles på Hakadal GK og et lag i 3. div som spilles på Stiklestad GK. Se stillingen i kvalifisering nedenfor.

LAG-NM KVAL SENIOR HERRER

LAG-NM KVAL SENIOR DAMER

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 28. september med flotte premier. I likhet med Trimpoeng Explore Stjørdal har styret i år vedtatt at det skal være en symbolsk deltageravgift for TOUR’en. Kr 200 for medlemmer og nytt av året, ikke-medlemmer kan også delta for Kr 500. Ved innbetaling før 14. juli får du med deg alle poengene du har hentet. Ved betaling etter 14. juli får du kun med deg poengene fra betalingsdato. Vær med å støtt Stjørdal Golfklubb gjennom Nardo Bil Golf TOUR.

Score til Nardo Bil Golf TOUR hentes direkte fra golfbox.
For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og huke av «Melding til medspiller» og skrive inn «Golf Tour» og «Navn på deltager» i tekstfeltet. Epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no» legges i epost-feltet.
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

Ukens sitat: “Definitely a way back to Florida,” – Rory McIlroy when asked whether there is a way back from his first round 79 at the Open.

Happy Golfing
MOG