Feriegolf preger Stjørdal Golf Tour’s runde 12

Hjem/Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter/Feriegolf preger Stjørdal Golf Tour’s runde 12

Feriegolf preger Stjørdal Golf Tour’s runde 12

I en feriepreget uke på Stjørdal Golf Tour var det Steinar Øksenvåg som benyttet anledningen til å stikke av med ukeseier. En god runde på 38 poeng var det som krevdes denne uken.

Feriepreget Stjørdal Golf Tour denne uken også. Kun 40 deltagere og ikke de helt store scorene. Steinar Øksenvåg ble dermed ukens vinner med 38 poeng og 2 birdier. Kun 2 andre spillere snek seg over 36 poeng denne uken. Anne Gundersen og Rune Skotvold hadde begge 37 poeng og deler 2. plassen. Trond Furunes debuterte på Stjørdal Golf Tour denne uke som spiller nummer 123 i åe og en debutscore på 36 poeng. Det ble dermed delt 4.plass denne uken på debutanten. 7 birdier i uke 12. Steinar Øksenvåg og Joachim Engan hadde begge 2 hver, mens Mikael Saasen, Rune Skotvold og Jens Kristiansen hadde 1 hver.

160724 Ukevinner

Topp 20 – Uke 12

På toppen av Leaderboard holder fortsatt Stephen Glasø stand. Steinar Øksenvåg klatret opp fra 5. plass til 2. plass med sin gode 38-runde denne uken og skjøv dermed Stig Raudeberg ned til 3. plass. Kun 0,4 poeng skiller de to øverste spillerene og 7,3 poeng skiller topp 10 til Tour Championship. 41 spillere har spilt 7 eller flere runder og er dermed kvalifisert til Tour Championship og trekning av tur til Mar Menor 1-5. november. Av spillere med god snitt-score som mangler bare et par runder for å få 7 spilte nevner vi: Torgeir Skirstad, Tore Vikan, Morten Resell, Bjørn Michaelsen, Gunhild Løkken, Steinar Sjømæling, Lill-Bente Totland, Knut Karila, Joachim Engan og Bengt Klefbom, Alle disse ville ha vært blant topp 20 med tilsvarende score på alle 7 rundene. Mange flere har også mulighet for klatring på Leaderboard med en god høst-sesong.

160724 Leaderboard 01-20

 

 

160724 Leaderboard 21-40

160724 Leaderboard 41-60

 

Minner om påmelding på klubbturen til Mar Menor Golf Resort 1-5. november. Det er fortsatt plasser igjen. Se link nedenfor.
KLUBBTUR TIL MAR MENOR GOLF RESORT

Viktig at man fortsetter å levere inn score selv om det ikke forbedrer sin stilling. Vi ønsker å få registrert så mange runder som mulig gjennom året. Det kan også føre til ekstra premiering på Tour Championship. Leaderboard består av de 7 beste ukene gjennom året. Disse danner grunnlaget før årets høydepunkt, Tour Championship. Finalen (Tour Championship) går av stabelen 24. september. Vinneren av Stjørdal Golf Tour får en plass på turen til Mar Menor 1-5. nov, mens ytterligere en av deltagerne på Tour Championship blir trukket ut til å slå følge med vinneren. (vinnere som allerede har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet.

Minner fortsatt om riktig utfylling av scorekort, se link til eksempel. Husk at feil på scorekort fører til annulering av runden. Husk også at det er kun den første handicap-tellende runden i uken som teller. Birdies må markers med stor sirkel rundt tallet for å bli registrert. Minner også om at alle spillere er pliktig å registrere sin score i Golfbox for HCP justering. Dersom runden ikke er registrert i Golf box blir den ikke tellende.

Se link for fullstendig turneringsreglement.

Ukens sitat: «Måten ballen spretter på kan deles inn i to typer: Urettferdige sprett, og sprett som gikk akkurat slik du planla» – Ukjent

 

Happy Golfing!
MOG

By |2019-05-08T08:50:29+00:00juli 26th, 2016|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Feriegolf preger Stjørdal Golf Tour’s runde 12