Flere over 40 poeng i 7. runde av Nardo Bil Golf TOUR

/, Forsiden/Nyheter/Flere over 40 poeng i 7. runde av Nardo Bil Golf TOUR

Flere over 40 poeng i 7. runde av Nardo Bil Golf TOUR

TOUR’en er inne i en hektisk periode og flere spillere viser gryende form

68 registrerte spillere i 7. runde av Nardo Bil golf TOUR er veldig bra i en uke med både Pink Cup og Midnattsgolf på programmet. Gratulerer med Pink Cup turnering og god deltagelse for en flott sak. 3 spillere scoret på 40-tallet mens 9 andre passerte 36-poengsgrensen. Torstein Skulbørstad ble ukevinner med 42 poeng. Morten Gjønnes viste at 50 år ikke er noen alder og feiret med 41 poeng. Tom Bendiksen var tredje spiller over 40, men sine 40 blanke poeng. Resten av gjengen som sørget for nedskriving er: Albert Strand, Sven Erik Moen, Gry Bendiksen (39 poeng). John Kulsetås (38 poeng). Bård Haukland, Jim Roger Ringstad, Stig Raudeberg, Gunhild Løkken, Steinar Sjømæling (37 poeng). Det er ellers med glede vi ser at banen begynner å gro til og blir veldig spillbar.

UKENS RESULTATER NARDO BIL GOLF TOUR

15 nye bridier denne uken. Pål Myhre og Sven Erik Moen leverte 2 hver. En hel gjeng med spillere kun plukke opp en birdie hver. Ingen ser foreløpig ut til å stikke av på birdie-statistikken. 4 birdier er så langt flest på TOUR’en. Andreas K. Berg, Stig Arve Bjørkås og Arnfinn Mollan er lykkelig eiere. 7 spillere har 3 birdier.

BIRDIE-OVERSIKT

På toppen av Nardo Bil Golf TOUR Leaderboard har det blitt store omveltninger. Arnfinn Mollan og Andreas K. Berg som har byttet om ledelsen de siste uken var poengløse i runde 7. Dette ga plass nye spiller på toppen av Leaderboard. Morten Gjønnes klatret helt til topps med sin 41-runde. Gry Bendiksen følger på 2. plass med sin 39-runde og Albert Strand inntar 3. plass også med en 39-runde. Det er fortsatt tidlig på TOUR’en og 13 uker igjen til finalen. Selv de som ikke har plukket fram golfkøllene i år og ikke har fått med seg noen runder har gode muligheter. Denne uken rundet vi 100 spillere på TOUR’en. Spiller nummer 100 ble Sven Erik Moen som debuterte med en strålende 39-runde.

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

I kvalifiseringen til Lag-NM tetter det seg til. Ola Raaum og Bård Haukland virker ganske sikker på å være inne med hhv 74,1 og 75,7 i snitt-score. Andreas K. Berg følger på 77,6. Den siste plassen står foreløpig mellom Albert Strand og Morten Gjønnes. Albert leder med minst mulig margin. 78,8 og 78,9 står de to med i snitt-score. Kun 1 uke gjenstår av kvalifiseringen.
Nytt av året er at Nardo Bil Golf TOUR vil fungere som kvalifisering til herrenes lag-NM. Siden runde 1-3 ble kansellert vil kun de 2 beste brutto-score fram til runde 8 (tilsammen 5 uker) telle. De 4 beste vil være kvalifisert til Lag-NM. Dersom noen av disse ikke ønsker å delta går vi nedover listen til laget er fylt opp. Laget offentliggjøres 1. juli. Lag-NM 3. div går på Elverum Golfklubb 20-21. juli.
Se topp-30 nedenfor.

LAG-NM KVAL

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 28. september med flotte premier. I likhet med Trimpoeng Explore Stjørdal har styret i år vedtatt at det skal være en symbolsk deltageravgift for TOUR’en. Kr 200 for medlemmer og nytt av året, ikke-medlemmer kan også delta for Kr 500. Ved innbetaling før 1. juli får du med deg alle poengene du har hentet. Ved betaling etter 1. juli får du kun med deg poengene fra betalingsdato. Vær med å støtt Stjørdal Golfklubb.

Score til Nardo Bil Golf TOUR hentes direkte fra golfbox.
For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og huke av «Melding til medspiller» og skrive inn «Golf Tour» og «Navn på deltager» i tekstfeltet. Epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no» legges i epost-feltet.
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

Ukens sitat: “It’s about hitting the ball in the center of the club face and hitting it hard.” -Bubba Watson

Happy Golfing
MOG

By |2019-06-24T21:26:21+00:00juni 24th, 2019|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Flere over 40 poeng i 7. runde av Nardo Bil Golf TOUR

About the Author: