Flotte baneforhold og gode greener på Nardo Bil Golf Tour

/, Forsiden/Nyheter/Flotte baneforhold og gode greener på Nardo Bil Golf Tour

Flotte baneforhold og gode greener på Nardo Bil Golf Tour

Rune Skotvold best i en ny uke med mye regn og Bente Gjerdet på toppen av sammenlagtlisten.

NB! Melding fra styret. Fristen for betaling av deltageravgift til Nardo Bil Golf TOUR er utsatt til 14. juli. Alle som ønsker å ha med seg opptjente poeng videre må betale innen 14. juli.

Nok en uke med mye regn, men ok i helgen. Til tross for det elendig sommerværet, begynner banen og greenene å bli virkelig bra igjen. Mangler litt på hastigheten ennå, men de aller fleste greenene er jevne og de fleste skadene fra fjorårets vinter er borte. En kjempeinnsats av alle som jobber med banen. Få gode scorer i den regnfulle uken og kun tre spillere over 36 poeng. Rune Skotvold elsker visst å spille i regn og noterte seg for 41 poeng på ukens mest regnfulle dag. Ola Raaum leverte en bruttorunde på par og 40 blanke poeng. Tredje og siste spiller over 36 poeng var «Steady Eddie» Arnfinn Mollan med 38 poeng. Fire spiller hadde forøvrig 36 poeng.

UKENS RESULTATER NARDO BIL GOLF TOUR

Dårlige scorer gir som regel få birdier. Så intet unntak denne uken. Kun 10 fulger i koppen. Av disse stod Ola Raaum for 3 av dem, mens Arnfinn Mollan leverte 2 stk. Odd Inge Berg, Pål Myhre, Gunnar Wærnes og Tom Bendiksen plukket en birdie hver. Arnfinn Mollan holder stand på toppen av birdie-listen med 7 stk. Hardt presset av Ola Raaum og Andreas K. Berg som begge har 6 stk.

BIRDIE-OVERSIKT

På toppen av leaderboard’en skjer det mye fra uke til uke nå. Denne uken er det Bente Gjerdet som troner øverst med 84,4 poeng. Hun ligger 0,4 poeng foran Pål Myhre mens naboene Steinar Øksenvåg og Trond Sæther følger på tredje plass med 81,0 poeng. Allerede på femte plass ligger Arnfinn Mollan som har en runde mindre spilt enn de fire i tet. 4 av ukens topp-10 er damer. Gunfrid Dybvad og Tone Tangstad ligger på hhv 6. og 7. plass, mens Gry Bendiksen ligger på 10. plass. Godt spilt! Neste uke kåres årets vårspiller. Årets vårspiller er den spilleren som har samlet mest poeng på alle runder fram til runde 10. Siden runde 1-3 ble kansellert er det bare 7 tellende til årets vårspiller. Stillingen før den siste uken er dermed det samme som Leaderboard’en på TOUR’en, men her er det total poengsum som teller. Se nedenfor. Her leder Bente Gjerdet med 1 poeng foran Pål Myhre. Trond og Steinar ligger 8 poeng bak lederen. Dersom det blir likt er det den som startet TOUR’en med laveste HCP som vinner. Så her vil Pål gå forbi Bente dersom det blir likt. Spennende avslutning!

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

3 uker gjenstår av kvalifisering til Lag-NM Senior. Her teller de 4 beste brutto-rundene fram til og med runde 12. Se linkene nedenfor for stillingen i kvalifiseringen for herrer og damer.
I Lag-NM Senior herrer stiller Stjørdal Golfklubb med 2 lag i 3. div. som spilles på Stiklestad GK 17-18. august. I Lag-NM Senior damer har vi et lag i 2. div som spilles på Hakadal GK og et lag i 3. div som spilles på Stiklestad GK. Se stillingen i kvalifisering nedenfor.

LAG-NM KVAL SENIOR HERRER

LAG-NM KVAL SENIOR DAMER

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 28. september med flotte premier. I likhet med Trimpoeng Explore Stjørdal har styret i år vedtatt at det skal være en symbolsk deltageravgift for TOUR’en. Kr 200 for medlemmer og nytt av året, ikke-medlemmer kan også delta for Kr 500. Ved innbetaling før 14. juli får du med deg alle poengene du har hentet. Ved betaling etter 14. juli får du kun med deg poengene fra betalingsdato. Vær med å støtt Stjørdal Golfklubb gjennom Nardo Bil Golf TOUR.

Score til Nardo Bil Golf TOUR hentes direkte fra golfbox.
For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og huke av «Melding til medspiller» og skrive inn «Golf Tour» og «Navn på deltager» i tekstfeltet. Epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no» legges i epost-feltet.
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

Ukens sitat: “Jeg hadde sluttet med golf for lenge siden, var det ikke for at jeg hadde så mange golfgensere.» – Bob Hope

Happy Golfing
MOG

By |2019-07-08T14:38:11+00:00juli 8th, 2019|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Flotte baneforhold og gode greener på Nardo Bil Golf Tour

About the Author: