Første HOLE-IN-ONE på Stjørdal Golf Tour

Hjem/Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter/Første HOLE-IN-ONE på Stjørdal Golf Tour

Første HOLE-IN-ONE på Stjørdal Golf Tour

Stig Raudeberg sto for rundens prestasjon når han med sitt 8-jern slo ballen rett i koppen på hull 15. Dette var Stig’s første hole-in-one. Stjørdal Golfklubb gratulerer. Ukens vinner ble Stig Ole Ludvigsen med en strålende runde på 40 poeng.

Stig Raudeberg stjal alle overskrifter denne uken med Hole-in-One på hull 15. Et rolig 8-jern var det som skulle til for å senke ballen i hullet på det 118 meter lange par 3 hullet. Til tross for Eagle og 5 poeng på scorekortet ble det «bare» 33 poeng tilsammen. Kanskje var det esset som satte han ut av spill. Det hører med til historien at Stig strøk hull 16 og fikk kun 3 poeng på de siste 3 hullene. Ukens vinner ble Stig Ole Ludvigsen med en flott runde på 40 poeng. Et poeng bak fulgte Walther Per Bjørstad med 39 poeng. På tredje plass med 38 poeng finner vi Bjørn Michaelsen. Totalt 6 spiller krysset 36 poeng denne uken. Ukens birdiekonge ble Rune Nilsen som hadde 4 birdier på sin runde. Verdt å merke seg at alle birdiene satt på de første 5 hullene. Birdie på hull 1, 2, 4 og 5. Til tross for pangstart og 18 poeng etter 6 hull, ble det «bare» 35 poeng til slutt for Rune.  Foruten Stig’s eagle var det 13 birdier denne uken. Rune Nilsen med 4 stk, Odd Inge Berg med 3 stk og Tore Albert Aalberg med 2 stk. Stig Ole Ludvigsen, Stephen Glasø, Bjørn Michaelsen og Bengt Klefbom hadde hver sin birdie. Denne uken presenterer vi også fullstendig oversikt over alle Eagler og Birdier så langt i sesongen, se link nedenfor.

160717 Ukevinner

Topp 20 – Uke 11

Eagler og Birdier

160717 Leaderboard 01-20

Minner om påmelding på klubbturen til Mar Menor Golf Resort 1-5. november. Det er fortsatt plasser igjen. Se link nedenfor.
KLUBBTUR TIL MAR MENOR GOLF RESORT

Viktig at man fortsetter å levere inn score selv om det ikke forbedrer sin stilling. Vi ønsker å få registrert så mange runder som mulig gjennom året. Det kan også føre til ekstra premiering på Tour Championship. Leaderboard består av de 7 beste ukene gjennom året. Disse danner grunnlaget før årets høydepunkt, Tour Championship. Finalen (Tour Championship) går av stabelen 24. september. Vinneren av Stjørdal Golf Tour får en plass på turen til Mar Menor 1-5. nov, mens ytterligere en av deltagerne på Tour Championship blir trukket ut til å slå følge med vinneren. (vinnere som allerede har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet.

Minner fortsatt om riktig utfylling av scorekort, se link til eksempel. Husk at feil på scorekort fører til annulering av runden. Husk også at det er kun den første handicap-tellende runden i uken som teller. Birdies må markers med stor sirkel rundt tallet for å bli registrert. Minner også om at alle spillere er pliktig å registrere sin score i Golfbox for HCP justering. Dersom runden ikke er registrert i Golf box blir den ikke tellende.

Se link for fullstendig turneringsreglement.

Ukens sitat: «Menneskene som ga oss golf, er de samme folka som ga oss sekkepiper og kalte det musikk» – Lee Trevino

 

Happy Golfing!
MOG

By |2019-05-08T08:50:30+00:00juli 17th, 2016|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Første HOLE-IN-ONE på Stjørdal Golf Tour