Finn en partner og still opp i denne ufarlige og morsomme parturneringen! Spilleformen er greensome som betyr at begge slår ut og at dere slår annen hver gang på valgte ball. Den som ikke slo ut på valgte ball slår det andre slaget. Fine premier og vinnerne får spille finale på Bro Hof! Hotell, transport til banen og lunsj er inkludert!

Påmelding i golfbox innen 10. august 16:00!

Informasjon:

Konkurransen er åpen for alle som er født i år 2000 eller tidligere (yngre deltakere må spille sammen med en verge).2-mannslag, greensome, stableford, 6 utslag per spiller (6 valgfrie). Redusert spillehandicap: 40% hcp av deltakeren med høyest hcp og 60% hcp av deltakeren med lavest hcp.

150 kr turneringsavgift for innehavere av Golfhäftet. Øvrige 200 kr. Greenfeeavgift 200 kr for gjestespillere.

Minst 1 par får spille finalen på Bro Hof Slott GC. Alle deltakere mottar en fin startpakke.

Nærmest hullet-konkurranse, 100 kr der du mottar nok en startpakke (verdi ca. 200kr) og kan vinne golfsko fra Footjoy til en verdi av 2 200 kr.

Shotgunstart 10:00, informasjon 09:30.

Golfhäftet Trophy spilles på 136 baner i Skandinavia. Se hele turneringsprogrammet på www.golfhaftet.com/no/trophy/

Greensome En modifisert form av foursome. Begge spillere slår ut fra utslagsstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, deretter spilles det som i foursome, dvs spillerne slår annen hver gang. Hvis det skal spilles provisorisk ball fra utslagsstedet velger man hvem av spillerne som skal slå denne.