Halvspilt sesong på Stjørdal Golf Tour

Hjem/Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter/Halvspilt sesong på Stjørdal Golf Tour

Halvspilt sesong på Stjørdal Golf Tour

10 runder er spilt på Stjørdal Golf Tour og sesongen er dermed halvspilt. Fortsatt er det 10 runder igjen før Tour Championship, så her er det mange muligheter til klatring oppover Leaderboard’en. Ukens vinner ble John Hybertsen med en solid runde på 38 poeng.

Kun 3 spillere lurte seg over 36 poeng denne uken. Foruten John Hybertsen på 38 poeng, hadde Bjørn Baardsen og Jan Olav Nordstrøm begge 37 poeng og delte 2.plassen. Med andre ord, ikke så veldig bra score denne uken. Det reflekteres også i kun 10 birdier (nest laveste i år) denne uken. Tore Vikan noterte seg for 2 stk, mens Stephen Glasø, Morten Gjønnes, Jan Olav Nordstrøm, Odd Inge Berg, Per Johan Kjøl, Øyvind Ingstad, Bjørn Gustav Skogan og Johan Eklund hadde en hver. Kan man bruke null slag på et hull ? Som en liten digresjon kan det nevnes at Øyvind Ingstad og Jan Olav Nordstrøm i hvert kunne notere netto 0 slag etter sine birdier på hhv hull 4 og hull 6.

TOPP 20 ETTER UKE 10

Etter 10 spilte runder er det 4 spillere som har spilt samtlige runder (Ole Kvernmo, Øyvind Ingstad, Stig Raudeberg og Stephen Glasø). Årets vårspiller ble dermed Stig Raudeberg som på sine 10 runder hadde samlet sammen 344 poeng. Premiering venter på Tour Championship banketten! På 2. plass kom Stephen Glasø med 334 poeng og 3. plass Odd Inge Berg med 315 poeng (kun 9 runder). Hvem blir årets høstspiller? I denne kåringen teller alle poeng man klarer å samle opp på de 10 siste ukene, så her gjelder det å levere inn scorekort selv om det ikke forbedrer stillingen til Tour Championship.

160710 Vårmester

ÅRETS VÅRMESTER

En annen uhøytidlig kåring vi kommer til å ha er «Årets ivrigste». Hvem har slått flest slag (omregnet fra stableford poeng) på Stjørdal Golf Tour gjennom året? Så langt leder Ole Kvernmo denne kåringen med 1030 slåtte slag på Stjørdal Golf Tour 2016.

160710 Flest Slag

«ÅRETS IVRIGSTE»

 

 

På toppen av Leaderboard’en holder fortsatt Stig Raudeberg sin stilling, mens Stephen Glasø klatret opp til 2. plass. På delt 3. plass finner vi Odd Inge Berg og Albert Strand. Denne uken presenteres en fullstendig Leaderboard for alle 121 spillere som så langt har spilt på Stjørdal Golf Tour 2016, se link nedenfor. Så langt i år er det spilt 531 runder med en snittscore på 31,06 og 66 runder over 36 poeng. 2 eagler og 129 birdier har også blitt notert så langt i år.

Minner om påmelding på klubbturen til Mar Menor Golf Resort 1-5. november. Det er fortsatt plasser igjen. Se link nedenfor.
KLUBBTUR TIL MAR MENOR GOLF RESORT

Viktig at man fortsetter å levere inn score selv om det ikke forbedrer sin stilling. Vi ønsker å få registrert så mange runder som mulig gjennom året. Det kan også føre til ekstra premiering på Tour Championship. Leaderboard består av de 7 beste ukene gjennom året. Disse danner grunnlaget før årets høydepunkt, Tour Championship. Finalen (Tour Championship) går av stabelen 24. september. Vinneren av Stjørdal Golf Tour får en plass på turen til Mar Menor 1-5. nov, mens ytterligere en av deltagerne på Tour Championship blir trukket ut til å slå følge med vinneren. (vinnere som allerede har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet)

LEADERBOARD ETTER RUNDE 10

Minner fortsatt om riktig utfylling av scorekort, se link til eksempel. Husk at feil på scorekort fører til annulering av runden. Husk også at det er kun den første handicap-tellende runden i uken som teller. Birdies må markers med stor sirkel rundt tallet for å bli registrert. Minner også om at alle spillere er pliktig å registrere sin score i Golfbox for HCP justering. Dersom runden ikke er registrert i Golf box blir den ikke tellende.

Se link for fullstendig turneringsreglement.

Ukens sitat: «Et bra utslag på hull 18 har hindret mang en golfer i å legge opp» – Ukjent

 

Happy Golfing!
MOG

By |2019-05-08T08:50:30+00:00juli 11th, 2016|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Halvspilt sesong på Stjørdal Golf Tour