Hole-in-One på Nardo Bil Golf Tour

/, Forsiden/Nyheter/Hole-in-One på Nardo Bil Golf Tour

Hole-in-One på Nardo Bil Golf Tour

I en begivenhetsrik uke med Hole-in-One, klubbmesterskap og tetskifte i sammendraget på Nardo Bil Golf Tour var det Jim Roger Ringstad som ble ukevinner.

Guri Kvalheim fortsetter å imponere i 2018. I runde 16 av Nardo Bil Golf Tour prikket hun inn sin første Hole-in-One (HIO)  i karrieren. Gullslaget skjedde på hull 15 hvor ballen fløy i en fin bue fra tee og ned til greenen, og deretter rett i koppen. Spillmakkerne Øivind Arntzen og Walther Bjørstad måpte av misunnelse. Øivind Arntzen har imidlertid 2 tidligere HIO fra 2013 og 2015. Ikke nok med at Guri fikk HIO på onsdag, søndag kronet hun superuken med å gjøre storeslem i klubbmesterskapet. Hun ble vinner av dame-, senior dame- og stableford-klassen. Ukens beste runde var det imidertid Jim Roger Ringstad som stod for under til dels vanskelige spilleforhold. Bleieskiftarbeideren noterte bare sin 2. runde på årets tour, men ryktene sier at det trenes godt mellom bleieskiftene. Litt mer krevende værforhold og en tyngre bane gjorde at snittscoren krøp ned til 30,0 poeng for startfeltet på 45 spillere. Kun 4 andre spillere snek seg såvidt over 36 poeng. Det ble 37 poeng på Svein Moen, Morten Gjønnes, Tom Bendiksen og Kjell Erik Resell.

Kampen om årets klubbmesterskap ble en thriller. Etter 3 runder var Bård Haukland og Andreas Kjeldstad Berg helt likt. Dermed måtte det omspill til for å kåre årets klubbmester. Andreas holdt nervene i sjakk og slo til med en birdie på det første omspillshullet (hull 18). Fjorårets klubbmester og leder før finalerunden, Bård Haukland, måtte dermed kapitulere etter en skuffende boggie. Andreas Kjeldstad Berg, som har vært junior-mester flere ganger og nære på klubbmester som junior, ble dermed klubbmester i første forsøk som voksen. Dessverre var det ingen spillere med i junior-klassen i år. Håper flere kan komme opp og delta til neste år.

UKENS RESULTATER NARDO BIL GOLF TOUR

Moderat birdie-uke med bare 13 birdier. Halvparten av forrige uke. Birdie-leder Gunnar Wærnes prikket inn 2 stk og befester posisjonen som leder med 12 birdier. Tom Bendiksen gjorde det samme og ligger nå alene på 2. plass med 10 birdier. Morten Gjønnes klarte bare en birdie denne uken og ligger på 3. plass. Følgende spillere klarte også å score en under par på ett av hullene: Albert Strand, Stephen Glasø, Odd Moksnes, Kjell Erik Resell, Stian Hoel, John Hybertsen og Bente Gjerde. Guri Kvalheim fikk Eagle med sin HIO på hull 15 og en birdie på hull 6.

BIRDIE-OVERSIKT

Til tross for HIO, birdie og klubbmesterskap ble Guri Kvalheim vippet ned fra ledelsen av Nardo Bil Golf Tour. Tom Bendiksen klatret helt til topps. Han gikk nok en runde på 37 poeng og forbedret sin stilling fra 109,7 poeng til 112,3 poeng. Guri klarte bare 31 poeng denne uken til tross for både birdie og eagle. Med det ble hun stående med 111,0 poeng. Kjell Erik Resell økte fra 105,4 til 108,9 med sin 37-runde og klatrer fra 9. til 3. plass. Rune Skotvold forbedret seg fra 107,1 til 108,4 med en 32-runde og klatrer fra 6. til 4. plass. Duoen Odd Moksnes og Harald Hartvigsen holder 5. plass. Odd Moksnes faller fra 3. plass uten å ha forbedret sine 108,0 poeng, mens Harald Hartvigsen byttet ut en 22-runde med en 26-runde og økte fra 106,3 til 108,0 poeng. 16 spillere ligger innenfor 10 poeng opp til ledende Tom Bendiksen. Her er det fortsatt mange sjanser til forbedring og muligheter til å utfordre toppen av Leaderboard’en.

48 spiller har spilt 7 eller flere runder idet 4 uker gjenstår før finalen 29. september. Ukens klatrere av de som har spilt flere enn 7 runder er Svein Moen og Bjørn Baardsen. De forbedret sine poengsummer med 4,3 poeng. Svein klatret fra 26. til 19. plass, mens Bjørn klatret fra 31. plass til 24. plass. Se ukens 10 beste klatrere nedenfor.

Capture

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 29. september. Nardo Bil Golf Tour 2018 er også «Race to Alicante», hvor vinneren og en tilfeldig uttrukket får en plass på Stjørdal Golfklubb’s medlemstur til Alicante 30.oktober – 03. november.

De som ønsker å melde seg på turen kan sende email til post@stjordalgolf.no. Se også link for ytterligere informasjon om golftur.  Vinnere som allerede har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet.

Nytt av året er at det ikke blir levering av scorekort i postkassen ved klubbhuset. Score vil bli hente direkte fra golfbox. For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og merke påmeldingen med «Golf Tour», «Navn på deltager» og epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no».
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

For fullstendig informasjon og turneringsreglement, se LINK.

Ukens sitat: “If you watch a game, it’s fun. If you play at it, it’s recreation. If you work at it, it’s golf.” – Bob Hope

Happy Golfing
MOG

 

By |2019-05-08T08:50:23+00:00august 27th, 2018|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Hole-in-One på Nardo Bil Golf Tour

About the Author: