Ny oppdatering av Nardo Bil Golf TOUR etter et par ferieuker.

Runde 12 og 13 er ferdigspilt på Nardo Bil Golf TOUR 2019. Ukevinner i runde 12 ble Torstein Skulbørstad med 43 poeng. Ukevinner i runde 13 ble Odd Inge Berg med 45 poeng og en brutto runde på 68 slag. Runden innholdt forøvring 1 eagle og 6 birdier.

Resultater runde 12

Resultater runde 13

Mange birdier de siste to ukene. 14 i runde 12 og hele 29 i runde 13. I tillegg hadde Odd Inge Berg eagle #2 for året. Største birdie-sankere i runde 13 var Odd Inge Berg med 6 stk, Morten Gjønnes med 4 stk og Ola Raaum med 2 stk. I runde 12 hadde Bård Haukland, Tore Alberg Aalberg og Rune Skotvold 2 stk hver.

BIRDIE-OVERSIKT

På toppen av sammenlagtlisten har Odd Inge Berg overtatt ledelsen foran Morten Gjønnes og Arnfinn Mollan. Men fortsatt er det mange poeng å spille for utover høsten.

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 28. september med flotte premier. I likhet med Trimpoeng Explore Stjørdal har styret i år vedtatt at det skal være en symbolsk deltageravgift for TOUR’en. Kr 200 for medlemmer og nytt av året, ikke-medlemmer kan også delta for Kr 500. Ved innbetaling før 14. juli får du med deg alle poengene du har hentet. Ved betaling etter 14. juli får du kun med deg poengene fra betalingsdato. Vær med å støtt Stjørdal Golfklubb gjennom Nardo Bil Golf TOUR.

Score til Nardo Bil Golf TOUR hentes direkte fra golfbox.
For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og huke av «Melding til medspiller» og skrive inn «Golf Tour» og «Navn på deltager» i tekstfeltet. Epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no» legges i epost-feltet.
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

Ukens sitat: “A bad attitude is worse than a bad swing” – Payne Stewart.

Happy Golfing
MOG