Deltagelse på TOUR’en koster 200 kr for medlemmer og 500 kr for ikke-medlemmer.

Styret har i år bestemt at det koster 200 kr for medlemmer å delta i Nardo Bil Golf TOUR 2019. Nytt av året er også at ikke-medlemmer kan delta. For ikke-medlemmer koster det 500 kr å delta. Vær med å støtte klubben gjennom dette arrangementet.

Innbetaling skjer i Pro-shop. Betaling må skje innen 1. juli for deltagelse hele sesongen. Ved betaling etter 1. juli deltar man fra den uken innbetaling skjer.

Nardo Bil Golf TOUR 2019 er en turnering som går gjennom hele sesongen og ligner mye på Race-to-Dubai på Europa-touren og FedEx Cup på PGA-touren.

TOUR’en går over 20 uker fra mandag 6. mai til søndag 22. september hvor de 7 beste ukene teller før finalen. Finalen spilles lørdag 28. september. NB! UKE 1, 2 og 3 ER AVLYST PGA VÆR OG BANEFORHOLD. FØRSTE SPILLEDAG ER MANDAG 27. MAI. Banen må være handicap-tellende før spill på TOUR’en.

For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og hake av for «Skriv melding til medspiller». Der skriver du:
«Golf Tour», «Navn på deltager» i tekstfeltet og epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no» i epost-feltet.
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24. (spiller er selv ansvarlig for at markør godkjenner runden innen søndag)

Det er kun lov å spille en runde i uken på Stjørdal Golf TOUR. Dersom det bookes flere runder merket med Golf Tour blir ingen score godkjente denne ukene.

NB! Ansatte i pro-shop har ingen ansvar ift Stjørdal Golf TOUR. Ta evt kontakt med turneringsleder, Morten Gjønnes.

Oppdateringer, nyheter og leaderboard vil bli publisert på klubbens hjemmeside og Facebookside hver uke.

Vennlig hilsen
Styret i Stjørdal Golfklubb