På grunn av misforståelser og ulik praktisering av reglene med provisoriske greener har Turneringskomiteen (styret) bestemt at runde 8-11 av Nardo Bil Golf Tour kanselleres. Runde 12 går som normalt neste uke.

Fra neste uke (runde 12) vil Nardo Bil Golf Tour fortsette som normalt. Eventuelle provisoriske greener må da hulles helt ut for at runden skal være handicap-tellende og gyldig på Nardo Bil Golf Tour.

Etter flere uker med re-etablering av greenene er nå banen åpen for spill og handicap-tellende runder. Greenene er nok ikke helt i den stand vi kunne ønsket, men mye bedre en provisoriske greener. Greenene vil gradvis bli klipt kortere og fårhåpentligvis vil de gro sammen ganske raskt. Nardo Bil Golf Tour sender en stor takk til iherdig innsats av banemannskapet.

Minner om at det fortsatt vil være de 7 beste ukene som vil telle til finalen (Race to Alicante) 29. september. Det er fortsatt 9 runder igjen, så selv de som ikke har registrert en eneste runde har fortsatt mulighet. 19 spillere har registrert 6 runder. Minner også om at  navn på deltager må skrives på i tillegg til «Golf Tour» i Golfbox. Det er 2-3 spillere hver uke som mister score pga dette er avglemt.

Stillingen før runde 12 starter i neste uke er at Guri Kvalheim leder med 88,7 poeng, Kjell Erik Resell ligger på 2. plass med 87,0 poeng mens Rune Skotvold ligger på 3. plass med 83,6 poeng. Se link for Leaderboard : NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

Ettersom de siste rundene i vårsesongen ble kansellert kan vi gratulere Guri Kvalheim med tittelen «Årets vårspiller». Denne tittelen går til den spilleren som har samlet fleste poeng på de første 10 rundene av Tour’en. Guri samlet 4 poeng mere enn Kjell Erik Resell. Se Vårmester Topp 20 nedenfor.

180722 Vårmester

Vårmester 2018

 

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 29. september. Nardo Bil Golf Tour 2018 er også «Race to Alicante», hvor vinneren og en tilfeldig uttrukket får en plass på Stjørdal Golfklubb’s medlemstur til Alicante 30.oktober – 03. november.

De som ønsker å melde seg på turen kan sende email til post@stjordalgolf.no. Se også link for ytterligere informasjon om golftur.  Vinnere som allerede har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet.

Nytt av året er at det ikke blir levering av scorekort i postkassen ved klubbhuset. Score vil bli hente direkte fra golfbox. For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og merke påmeldingen med «Golf Tour», «Navn på deltager» og epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no».
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

For fullstendig informasjon og turneringsreglement, se LINK.

Ukens sitat: “If you drink, don’t drive. Don’t even putt.” – Dean Martin

Happy Golfing
MOG