Ny eagle på Nardo Bil Golf TOUR og Kjell Erik Resell ukevinner

Home/Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter/Ny eagle på Nardo Bil Golf TOUR og Kjell Erik Resell ukevinner

Ny eagle på Nardo Bil Golf TOUR og Kjell Erik Resell ukevinner

17. runde av TOUR’en gjennomført. Kun 3 ordinære uker igjen før finalen.

Kjell Erik Resell hadde ukens beste runde på 40 poeng og ble ukevinner av runde 17 av Nardo Bil Golf TOUR. Pål Myhre og Øyvind Ingstad tok hhv 2. og 3. plass begge med 38 poeng. Pål foran med lavere hcp. Gunnar Wærnes, Kåre Brandtzæg, Geir Vaadal og Sander Helgesen kan også notere seg en liten nedskriving med sine 37 poeng. Se link til fullstendig resultatliste for denne uken.

UKENS RESULTATER

Ukens lykketreff var det Øyvind Ingstad som stod for. På hull 8 senket han innspillet og TOUR’ens 6. eagle i år var et faktum. På birdie-statistikken er det fortsatt Ola Raaum på topp med 26 birdier, 3 stk denne uken. Odd Inge Berg jobber hardt bak for å ta han igjen men med «bare» 2 stk denne uken blir Odd Inge stående på 18 birdier. Tredje plass på birdie-liste er Bård Haukland med 12 birdier.
Se link nedenfor for fullstendig birdie-oversikt.

BIRDIE-OVERSIKT

Nardo Bil Golf TOUR leder er fortsatt Ola Raaum. Ukens runde på 31 poeng førte ikke til forbedring av poengsum og han blir stående på 114,9. Odd Inge Berg forbedret sin poengsum med 0,5 poeng med sin 36-runde og ligger nå på 113,6 poeng (1,3 poeng bak Ola).  Rune Skotvold klatret opp til tredje plass med sin 34-runde og har totalt 112,7 poeng. En ny spiller klatret inn blant topp-10. Albert Strand spilte seg opp til åttende plass med sin 36-runde. Dermed skyver han Stig Arve Bjørkås ut av topp-10. 19 spillere ligger nå innenfor 10-slags margin før finalen. Det er nå 3 ordinære uker igjen før finalen lørdag 28. september. Finaleuken er det ingen ordinær runde.
Se link nedenfor for fullstendig leaderboard.

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 28. september med flotte premier.

Score til Nardo Bil Golf TOUR hentes direkte fra golfbox.
For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og huke av «Melding til medspiller» og skrive inn «Golf Tour» og «Navn på deltager» i tekstfeltet. Epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no» legges i epost-feltet.
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

Ukens sitat: “Golf er et spill der en ball med en diameter på 4,2 cm plasseres på en ball med en diameter på 13 000 km. Målet er å treffe den lille ballen, men ikke den store.” – Matt Cameron.

Happy Golfing
MOG

 

By |2019-09-02T13:52:04+00:00september 2nd, 2019|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Ny eagle på Nardo Bil Golf TOUR og Kjell Erik Resell ukevinner