Ivar Rolv Dybwad vant avslutningsturneringen

Flotte høstfarger på hull 2

Årets avslutningsturnering ble avholdt 28. september og ble spilt i et strålende høstvær på flotte baneforhold. Denne turneringen markerte slutten på årets sesong ved Stjørdal Golfklubb. Banen vil fortsatt være åpen litt utover, men etter hvert som dagene blir kortere og det blir mindre sollys til gresset vil banen stenge for vinteren. Etter turnering var det duket for festbankett på hull 19.

 

 

 

 

 

Ivar Rolv Dybwad med spillepartner Kevan Bird

Vinner av avslutningsturneringen ble ildsjelen Ivar Rolv Dybwad. Ivar Rolv vartet opp med årsbeste for sesongen med 41 poeng. To poeng bak fulgte Anne Gundersen på 39 poeng. Det ble tett om tredje plass med tre spillere på 36 poeng.  Blant Arnfinn Mollan, Kevan Bird og Pål Myhre var det Kevan som trakk det lengste strået og tok tredje plass med beste siste 9. Closest-to-pin konkurransen på hull 15 ble vunnet av Stephen Baxter som var 1,88 meter fra pinnen. Longest drive på hull 11 ble vunnet av Kevan Bird etter at Gunnar Wærnes bittert måtte seg seg slått med 20 centimeter. På hull 7 var det closest-to-pin konkurranse etter 2 slag. Her var det Albert Strand som kom nærmest. Han lå 1,33 meter fra pinnen etter 2 slag. Birdien satt selvfølgelig for den stødige Albert-gutten. Fullstendig resultatliste, se link nedenfor.

Fullstendig resultatliste Avslutningsturnering

 

 

Seiersputten til Ola Raaum på hull 18 med Albert Strand i bakgrunnen

Avslutningsturneringen er også finalen av Nardo Bil Golf TOUR 2019. Før finalen var stillingen i lederballen Odd Inge Berg 115,3p, Ola Raaum 114,9p og Albert Strand 110,1p. I gruppen bak lederballen var stillingen Geir Vaadal 110,1p, Pål Myhre 109,7p og Stig Raudeberg 109,3p. Leder Odd Inge Berg taklet ikke presset og gikk av banen med skuffende 26p. Dermed var det ingen som klarte å utfordre Ola Raaum som lå på 2. plass. En stødig runde på 34p gjorde at seieren aldri var truet og vinnermarginen ble på 5,2 poeng. Pål Myhre leverte den beste runden blant spillerne i teten og spilte seg opp til 2. plass sammenlagt. Albert Strand ble stående på sin 3. plass med tangering av Ola’s score på 34 poeng. Fullstendig Leaderboard for Nardo Bil Golf TOUR 2019, se link nedenfor.

Leaderboard Nardo Bil Golf TOUR 2019

 

 

 

På festbanketten på hull 19 ble det servert god mat og drikke. Heder og ære ble delt ut etter årets sesong. Stor spenning var det under trekkingen av ekstrapremiene. Det hele ble avsluttet med trekking av golftur til Spania. Den heldig vinneren ble her Geir Vaadal. Her er en oppsummering av prisene som ble delt ut.

 

 

 

 

 

 

Tone Tangstad og Odd Inge Berg med styreleder Ketil Adserø i midten

I årets klubbmesterskap var det to seniorer som dominerte. Klubbmestere og klubbmester herrer senior ble Odd Inge Berg. Klubbmester damer og klubbmester senior damer ble Tone Tangstad. Klubbmester junior ble Sander Helgesen.

Fullstendig oversikt over Stjørdal Golfklubb’s klubbmestere, se link nedenfor.

Stjørdal Golfklubb Klubbmestre

 

 

 

 

 

Kevan Bird og Anne Gundersen

Avslutningsturnering:
1. plass: Ivar Rolv Dybwad (41p)
2. plass: Anne Gundersen (39p)
3. plass: Kevan Bird (36p)
Beste dame-spiller: Anne Gundersen
Closest-to-pin hull 15: Stephen Baxter
Longest drive hull 11: Kevan Bird
Closest-to-pin-in-2 hull 7: Albert Strand

 

 

 

 

 

Albert Strand, Ola Raaum, Tom Bendiksen (sponsor Nardo Bil), Frank Møller Nielsen, Arnfinn Mollan

Nardo Bil Golf TOUR 2019
Vinner: Ola Raaum (148,9p)
2. plass: Pål Myhre (145,7p)
3. plass: Albert Strand (144,1p)
4. plass: Frank Møller Nielsen (143,9p)
5. plass: Arnfinn Mollan (143,1p)

 

 

 

Nardo Bil Golf TOUR spesialpremier
Ukevinnere: Stig Arve Bjørkås, Arnfinn Mollan, Frank Møller Nielsen, Torstein Skulbørstad,