Stjørdal Golfklubb inviterer for 4. år på rad til Stjørdal Golf Tour 2018. Hovedsamarbeidspartner for årets Tour er Nardo Bil. Stjørdal Golf Tour 2018 – Race to Alicante starter 7. mai og varer i 20 uker.


Stjørdal Golf Tour er en turnering som går gjennom hele sesongen og ligner mye på Race-to-Dubai på Europatouren og FedEx Cup på PGA Touren. Tour’en avsluttes med en stor finaleturnering lørdag 29. september. Som tidligere år blir det bankett og flotte premier på slutten av sesongen. Hovedpremiene er deltagelse på Stjørdal Golfklubbs klubbtur til Alicante 30. oktober – 3. november. Turneringen går over 20 uker hvor det 7 beste ukene teller før finalen. Spill på Tour’en er gratis for alle medlemmer av Stjørdal Golfklubb.

Nytt av året er at det ikke blir levering av scorekort i postkassen ved klubbhuset. Score vil bli hente direkte fra golfbox. For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og merke påmeldingen med «Golf Tour», «Navn på deltager» og epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no». Se bilde nedenfor.
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

Det er kun lov å spille en runde i uken på Stjørdal Golf Tour. Dersom det bookes flere runder merket med Golf Tour blir ingen score godkjente denne ukene. Spiller er selv ansvarlig for at markør godkjenner runden innen søndag kl 24. Ansatte i pro-shop har ingen ansvar ift Stjørdal Golf Tour.
Fullstendig turneringsreglement, se link.

Oppdateringer, nyheter og leaderboard vil bli publisert på klubbens hjemmeside og Facebookside hver uke.

To spillere vinner deltagelse på årets klubbtur. Påmelding til klubbturen kan sendes post@stjordalgolf.no (vinnere som allerede er påmeldt vil få refundert sine innbetalinger).

 

Vennlig hilsen
Styret i Stjørdal Golfklubb

180501 Stjordal Golf Tour Pamelding