To runder på 40-tallet i runde 5 av Nardo Bil Golf Tour

/, Forsiden/Nyheter/To runder på 40-tallet i runde 5 av Nardo Bil Golf Tour

To runder på 40-tallet i runde 5 av Nardo Bil Golf Tour

Even Kvittem var best av alle med 42 poeng.

Even Kvittem stakk av med seieren i runde 5 av Nardo Bil Golf Tour med knallsterk 42-poenger. Steinar Øksenvåg fulgte opp med 40 blanke poeng. 4 andre spillere krøp over 36 poeng. Odd Moksnes scoret 38 poeng mens John Hybertsen, Jan Gundersen og Kjell Erik Resell fikk 37 poeng.

Minner alle om at påmelding må inneholde navn på spiller som skal delta. Det er ikke nok å skrive «Golf Tour». Se link til fullstendig beskrivelse nedenfor.

UKENS RESULTATER NARDO BIL GOLF TOUR

 11 birdier denne uken, men ingen spillere med 2 birdier. De 11 «heldige» med en birdie er Tor Northug, Gunhild Løkken,  Even Kvittem, Thor-Erik Hognrø, Rolf Ivar Evjemo, Arnfinn Mollan, John Hybertsen, Bjørn Baardsen, Tone Tangstad, Tom Bendiksen og Morten Gjønnes.  Gunnar Wærnes holder stand på toppen av birdie-lista med 5 fulltreffere så langt.

BIRDIE-OVERSIKT

På toppen av sammenlagtlisten er det stadig skifter og veldig jevnt. Denne uken er det Guri Kvalheim og Rune Skotvold som deler toppen av leaderboard’en. Kjell Erik Resell holder 3. plassen, 2,6 poeng bak lederene.  Se Leaderboard i link nedenfor.

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 29. september. Nardo Bil Golf Tour 2018 er også «Race to Alicante», hvor vinneren og en tilfeldig uttrukket får en plass på Stjørdal Golfklubb’s medlemstur til Alicante 30.oktober – 03. november.

De som ønsker å melde seg på turen kan sende email til post@stjordalgolf.no. Se også link for ytterligere informasjon om golftur.  Vinnere som allerede har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet.

Nytt av året er at det ikke blir levering av scorekort i postkassen ved klubbhuset. Score vil bli hente direkte fra golfbox. For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og merke påmeldingen med «Golf Tour», «Navn på deltager» og epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no».
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

For fullstendig informasjon og turneringsreglement, se LINK.

Ukens sitat: “To find a man’s true character, play golf with him.” – P.G. Wodehouse

Happy Golfing
MOG

By |2019-05-08T08:50:23+00:00juni 12th, 2018|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for To runder på 40-tallet i runde 5 av Nardo Bil Golf Tour

About the Author: