Tom Bendiksen triumferte i runde 2 av Nardo Bil Golf Tour

Hjem/Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter/Tom Bendiksen triumferte i runde 2 av Nardo Bil Golf Tour

Tom Bendiksen triumferte i runde 2 av Nardo Bil Golf Tour

Med 43 poeng var Tom Bendiksen suveren i 2. runde av Nardo Bil Golf Tour.

Guri Kvalheim leverte en sterk 40-runde men det holdt kun til 2. plass denne uken. På 3. plass finner vi Geir Vaadal med 38 poeng. Siste spiller over 36 poeng er Rune Nilsen med 37 poeng.

UKENS RESULTATER NARDO BIL GOLF TOUR

 12 birdier denne uken. 2 av Gunnar Værnes og 2 av Tom bendiksnen. 8 andre lykkelige spillere noterte seg for en birdie.

BIRDIE-OVERSIKT

Etter en skuffende runde av førsterunde-leder Stian Hoel på 19 poeng overtok Guri Kvalheim ledelsen i Nardo Bil Golf Tour. Med en 40-runde leder Guri knapt over Harald Hartvigsen på 2. plass og Trond Sæther på 3. plass.
Se Leaderboard i link nedenfor.

NARDO BIL GOLF TOUR LEADERBOARD

Nardo Bil Golf Tour går over 20 uker hvor de 7 beste ukene gjennom året er tellende. Disse danner grunnlaget for finalen og årets høydepunkt. Finalen går av stabelen lørdag 29. september. Nardo Bil Golf Tour 2018 er også «Race to Alicante», hvor vinneren og en tilfeldig uttrukket får en plass på Stjørdal Golfklubb’s medlemstur til Alicante 30.oktober – 03. november.

De som ønsker å melde seg på turen kan sende email til post@stjordalgolf.no. Se også link for ytterligere informasjon om golftur.  Vinnere som allerede har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet.

Nytt av året er at det ikke blir levering av scorekort i postkassen ved klubbhuset. Score vil bli hente direkte fra golfbox. For å delta må man gjøre følgende:
1. Booke starttid i Golfbox som vanlig og merke påmeldingen med «Golf Tour», «Navn på deltager» og epost-adressen til Stjørdal Golfklubb «post@stjordalgolf.no».
2. Spille 18 hull Stableford på Stjørdal Golfklubbs bane ihht golfreglene og med godkjent markør.
3. Registrere score i Golfbox og få markør til å godkjenne score innen søndag kl 24.

For fullstendig informasjon og turneringsreglement, se LINK.

Ukens sitat: “The most important shot in golf is the next one.” – Ben Hogan

Happy Golfing
MOG

By |2019-05-08T08:50:23+00:00mai 22nd, 2018|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Tom Bendiksen triumferte i runde 2 av Nardo Bil Golf Tour

About the Author: