Torgeir Skirstad med super-runde i 9. omgang av Stjørdal Golf Tour

Hjem/Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter/Torgeir Skirstad med super-runde i 9. omgang av Stjørdal Golf Tour

Torgeir Skirstad med super-runde i 9. omgang av Stjørdal Golf Tour

Torgeir Skirstad vartet opp med festgolf denne uken og stakk av med ukens beste på Stjørdal Golf Tour med 42 poeng. To av klubbens styrerepresentanter fulgte også opp med gode runder. Albert Strand og Morten Gjønnes innkasserte hver sin 39-poenger.

Torgeir Skirstad var ukens spiller på Stjørdal Golf Tour. Etter en brutto runde på 83 slag fra et hcp på 15,6 ble det 42 poeng på Torgeir. Det resulterte i en hcp-forbedring ned til 13,8. Gratulerer med en flott runde. Forøvrig var styret i klubben sterkt representert på rundens top 3. Nestleder Albert Strand og styreleder Morten Gjønnes noterte hver sin 39-poenger. Det er tydelig at feltet hadde skjerpet seg etter forrige ukes middelmådige runde. Snittscore økte med nesten to poeng til 32,02. 13 birdier ble notert denne uken. Øverst på denne sjefslisten står Joachim Engan med 3 birdier denne uken. Guri Kvalheim og Morten Gjønnes hadde 2 hver, mens Torgeir Skirstad, Gunhild Løkken, Odd Inge Berg, Øivind Arntzen, Bengt Klefbom og Bjørn Harald Moen hadde 1 birdie hver.

TOPP 20 – RUNDE 9

På toppen av Leaderboard’en holder fortsatt Stig Raudeberg sin stilling, mens Albert Strand klatret opp til 2. plass med sin 39-runde. På 3. plass finner vi Odd Inge Berg. Ukens klatrer i toppen er John Hybertsen som med sin 36-runde klatret fra 18. til 8. plass på Leaderboard’en.

Viktig at man fortsetter å levere inn score selv om det ikke forbedrer sin stilling. Vi ønsker å få registrert så mange runder som mulig gjennom året. Det kan også føre til ekstra premiering på Tour Championship. Leaderboard består av de 7 beste ukene gjennom året. Disse danner grunnlaget før årets høydepunkt, Tour Championship. Finalen (Tour Championship) går av stabelen 24. september. Vinneren av Stjørdal Golf Tour får en plass på turen til Mar Menor 1-5. nov, mens ytterligere en av deltagerne på Tour Championship blir trukket ut til å slå følge med vinneren. (vinnere som allerde har meldt seg på turen og betalt vil selvfølgelig få refundert beløpet)

LEADERBOARD ETTER RUNDE 9

1-30

31-60

Minner fortsatt om riktig utfylling av scorekort, se link til eksempel. Husk at feil på scorekort fører til annulering av runden. Husk også at det er kun den første handicap-tellende runden i uken som teller. Birdies må markers med stor sirkel rundt tallet for å bli registrert. Minner også om at alle spillere er pliktig å registrere sin score i Golfbox for HCP justering. Dersom runden ikke er registrert i Golf box blir den ikke tellende.

Se link for fullstendig turneringsreglement.

Ukens sitat: «Om du synes det er vanskelig å treffe nye mennesker, forsøk å plukke opp feil golfball!» – Jack Lemmon

 

Happy Golfing!
MOG

By |2019-05-08T08:50:30+00:00juli 3rd, 2016|Aktuelt/Midten, Forsiden/Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Torgeir Skirstad med super-runde i 9. omgang av Stjørdal Golf Tour