Som mange av dere er kjent med, har Nardo Bil sammen med Volvo valgt å ha et engasjement innen golfsporten.

I den sammenheng er vårt samarbeid med Stjørdal golfklubb som klubbens hovedsamarbeidspartner, et sentralt engasjement for oss.

Det er «mange» aktører innen idrett og organisasjonsvirksomhet som gjerne ønsker små og store bidrag fra næringslivet, men dessverre er det ikke rom for å delta hos alle.

I 2018 har vi i Nardo Bil kun inngått et samarbeid med 2 av klubbene i regionen, hvor vi i løpet av sesongen også vil avvikle vår årlige turnering under navnet «Volvo Tour Trøndelag».

 

Vårt engasjement innen golfsporten, er basert på at Volvo historisk har hatt en sterk posisjon hos golfere, både nasjonalt og internasjonalt. Det er således ingen hemmelighet at vår ambisjon med samarbeidet på Stjørdal, er å styrke vår posisjon også lokalt på Stjørdal for nettopp Volvo.

Vi har i 2017 åpnet egen avdeling på Stjørdal hvor vi både selger nye og brukte Volvo, men også har et fullverdig servicepunkt for merket.

 I samarbeidet med klubben, ligger det også ytterligere muligheter for ekstra støtte dersom klubbens medlemmer aktivt bidrar til utviklingen av vår forretning på Stjørdal.

 

I den sammenheng ønsker vi å informere om en unik mulighet for klubbens medlemmer knyttet til vår kampanje som nå løper.

Kampanjen er i seg selv meget god, hvor vi tilbyr den fantastisk lave fastrenten i 3 år, på kun 0,49 %.

 I tillegg til fantastiske vilkår ved kjøp av ny bil, så vil klubben motta kr. 2.500,- i ekstra støtte per bil som medlemmer kjøper (eller andre kunder som er fremskaffet av et medlem).

 Vedlagt finner du informasjon om denne kampanjen og ordningen «Klubben i mitt hjerte». Støtt opp om klubbens samarbeidspartnere – det er viktig!

 Vedlagt også en link til vårt digitale kampanjemagasin:  https://issuu.com/nardobil/docs/kampanjemagasin

 Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere på Stjørdal eller ta kontakt med meg direkte.

 Vi ønsker dere en fantastisk golfsesong J

 PS!

 Husk at selv om du kanskje ikke skal bytte bil akkurat i de nærmeste ukene, så er det leveringstid på nye biler så det lønner seg å bestille nå. De gode vilkårene gjelder nå og varer kun noen uker til, selv om bilen leveres til høsten.

Det blir lenge til man ser slike gode vilkår i markedet fremover.

Støtt klubben i ditt hjerte link..

Med vennlig hilsen

Tom Bendiksen

Daglig leder

nardo2

Tungasletta 8

7047 Trondheim

nardo 3

Mobil: +47 970 71 788

Sentralbord: 73 99 25 00

E-post: tom.bendiksen@nardobil.no

www.nardobil.no

 

NB! Vi pusser opp Nardo Bil Leangen, og har flyttet hele vår salgsavdeling til Nardo Bil Tunga (Tungasletta 8).

Les mer om flytteprosessen på www.nbflytter.no

 

nardo4

 

Følg oss også på: Facebook