Stjørdal Golfklubb har flere former for medlemskap. Alle våre medlemskategorier inneholder fordelsprogrammer som vil gi deg som medlem de beste forutsetninger for å få glede av golfen og ikke minst det sosiale aspektet golfsporten gir.

Hvorfor bli medlem i Stjørdal Golfklubb?

Stjørdal Golfklubb går for å være Midt-Norges triveligste golfklubb. Vår visjon «flere golfere spiller mer golf i et trivelig miljø».
Vi er et idrettslag uten noen kommersielle krefter med krav om avkastning. Vi satser betydelig på breddeidretten og har medlemmer mellom 5-80 år.

Vi kan nå tilby avtalegiro til alle våre medlemmer som er 18 år eller eldre. Dette er noe som vi vet er øsnket av flere og vi kan nå tilby at kontingenten betales over 12 måneder med automatisk trekk fra konto.
Avtalegiro er enkelt, effektivt og oversiktlig og gir full kontroll på regningene dine.
– Trekkes automatisk fra din konto på forfallsdato
– Du unngår purring og gebyr ved sen betaling
– Du blir varslet om betaling 7 dager før forfall
– Du kan stoppe betaling
– Du har full oversikt over betalte regninger på kontoutskrift
– Ved overgang fra avtalt årlig premie til avtalegiro, belastes en avgift på kr. 150,-

Vedtekter medlemskap I tillegg til kontingent kommer det avgifter til NGF,Norsk golf og IT-avgift, samtfakturagebyr for de som ikke har avtalegiro. Dersom Stjørdal golfklubb skal utstede HCP kort , kreves det medlemskap i klubben jfr. regler fra NGF. Vi følger NIF sine regler §3.3 om oppgjør av økonomiske forhold før man kan bli tatt opp som medlem. Kun betalende medlemmer over 15 år har stemmerett jfr. NIF § 4 og 5
Betaling Kontingenten og avgifter forfaller 15 dager etter utstedelse av faktura fra Stjørdal Golfklubb. Ved forsinket betaling påløper renter og eventuelle andre gebyrer. Det enkelte medlem er selv ansvarlig for at Stjørdal golfklubb har korrekt fakturaadresse. Stjørdal golfklubb kan også tilby AvataleGiro der kontingenten blir delt opp over 12 måneder.

Ved innmelding i Stjørdal golfklubb brukes ett eget innmeldingsskjema. Dette må fylles ut, signeres og leveres personlig i Stjørdal golfklubbs lokaler. Innmeldingsskjema kan også sendes på mail post@stjordalgolf.no

Skjema for innmelding i Stjørdal Golfklubb

Ved endring av medlemsstatus benyttes følgende skjema. Dette må fylles ut, signeres og leveres personlig i Stjørdal golfklubbs lokaler. Innmeldingsskjema kan også sendes på mail post@stjordalgolf.no

Skjema for endring i medlemstatus i Stjørdal Golfklubb

Ved utmelding i Stjørdal golfklubb skal ett eget utmeldingsskjema fylles ut. Dette må gjøres innen 31.12 inneværende år for å unngå kontingent og avgifter for påfølgende år. Vi anbefaler at det brukes e-post eller rekomandert brev som forsendelsesmåte ved utmelding.

Skjema for utmelding av Stjørdal Golfklubb

Styret i Stjørdal golfklubb forbeholder seg retten til å gjøre endringer i innmeldingsavgiften, andelspriser,kontingenter og andre avgifter knyttet kontingenter og spillerettigheter, etter vedtak fra årsmøtet. Stjørdal golfklubb forbeholder seg retten til å benytte seg av særskilte priskampanjer for å fremme golfsporten og styrke klunnems økonomi.
10 Gode grunner for medlemskap i Stjørdal Golfklubb

1 Spille golf i et avslappet miljø, med unike naturopplevelser
2 Ett trivelig og inkluderende klubbmiljø
3 Aldri kø.. 18 hulls bane med to 9 hulls sløyfer og en 6 hullsbane
4 Aktivt ungdomsmiljø, damegruppe og seniorgruppe
5 Sosiale klubbturneringer for alle
6 Gode treningsfassiliteter
7 Golfbiler for utleie
8 Eget laksevald for utleie til medlemmer og andre
9 Lang sesong, april-oktober
10 Sentralt i Stjørdal, og kun 25 min.kjøring fra Trondheim

Medlemsfordeler

1 Bestille teetime inntil 5 dager før spilledag
2 Medlemstreninger
3 Gode rabatter på medlemskampanjer i Proshop
4 30% rabatt på greenfee hos Trondheim Golfklubb for medlemmer med full spillerett i Stjørdal Golfklubb. 275; kr i Greennfee på Stiklestad og Åre golfklubb
5 Invitasjon til medlemsturer

MELD DEG INN I TRØNDELAGS TRIVELIGSTE KLUBB I DAG !